Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guardian of Light'ın X360 DLC'si Çıktı

Karakter paketleri ile Lara ve Totec'i farklı kişilere çevirebiliyorsunuz
 
     Crystal Dynamics, geçtiğimiz Ağustos ayında piyasaya çıkan Lara Croft and the Guardian of Light'ı içerikle beslemeye devam ediyor. Her ne kadar şu günlerde gözümüz yeni duyurulan Lara Croft'ın üzerinde olsa da Guardian of Light'ın Xbox 360 versiyonuna sahip oyuncular yeni görevlere sahip olabilirler.
 
     Lara Croft and the Guardian of Light için hazırlanan üçüncü DLC paketi Xbox Live Arcade üzerinden 400 Microsoft Puanı karşılığında satışa çıkarıldı. A Hazardous Reunion ismindeki DLC paketi ile birlikte bulmacalar ve düşmanlarla dolu dört yeni harita ekleniyor.
 
     Ayrıca PS3 sahipleri de yeni PSN güncellemesi ile yayınlanan Kane & Lynch karakter paketini indirerek oyuna farklı bir hava katabilirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Tomb Raider 9 Lara Croft Lara Croft and the Guardian of Light Crystal Dynamics Eidos Square Enix Aksiyon A Hazardous Reunion DLC
Lİttle Big Planet 2'nin İlk 10 Dakikası Yeni Dissidia'da Dünya Haritası Olacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft and the Guardian of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız