Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Dissidia'da Dünya Haritası Olacak!

Final Fantasy VIII, mükemmel senaryosunu bu 2 baba-oğulun hikayesi üzerinde işliyordu.
 
 
     Japonya'nın önde gelen oyun dergilerinden biri olan Jump'ın son sayısında Dissidia 012 [duodecim]: Final Fantasy (Bu ismi çok mu aramışlar?) hakkında yeni bilgiler bulunuyor. Oyunda Final Fantasy VIII'den Laguna Loire'in ve dünya haritasının bulunacağını belirten dergi oyunu bekleyenleri heyecanlandıracak paragraflara imza atmış.
 
    Dergiye göre, oyunda FF VIII'in Squall Leonhart'tan sonra ikinci ana karakteri diyebileceğimiz ve aynı zamanda Squall'ın babası olan Laguna Loire'in bulunacağı belirtilmiş. Laguna'nın FFVIII'de olduğu gibi makineli tüfek kullanacağı söylenirken oyunda geçici bir süre parti üyesi olacağı açıklanmış.
 
     Laguna bilgisini açıklayan dergi çok yeni bir detaya daha son sayısında yer vermiş. Oyunda Playstation 1'deki Final Fantasy'lere benzer bir şekilde dünya haritası bulunacağı belirtilmiş. 3D olacak bu dünya haritasında oyuncular seçtikleri 3 karakter ile karış karış dolaşabilecekler. İşte bu detaya bayıldım açıkçası. Özellikle PS1 çağındaki Final Fantasy'lerin büyük bir hayranı olarak oyunda bir anda en çok ilgimi dünya haritası çekmiş oldu.
 
    Jump'ın ilgili sayfa taramasına aşağıdan göz atabilirsiniz. Dünya haritası görüntüsü taramanın alt kısmında görünüyor. Buradan bunun Final Fantasy I'in dünyası olduğu anlaşılıyor. Fakat oyunun tamamını sadece buna bakarak FF I'in dünyası üzerinde geçeceğini söyleyemeyiz. Görüntüyü tıklayarak yeni sayfada büyültebilirsiniz.
 
 http://i53.tinypic.com/2h6w01v.jpg

Bu haberin bağlantısı
URL
Dissidia Duodecim Final Fantasy Final Fantasy PSP Square Enix Dövüş jump dünya haritası yeni karakter laguna loire
Guardian of Light'ın X360 DLC'si Çıktı Kinect Uçuyor, Gerçekten

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dissidia Duodecim Final Fantasy
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız