Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Göztepe Spor Kulubü, FIFA 19'da Mücadele Edecek

 
 
    İzmir merkezli Süper Lig'de yer alan Türk spor kulübü, Göztepe elektronik spor mücadelesine FIFA 19 ile başladı. Elektronik spor sahnesine "Göztepe Gaming" adıyla yer alan Göztepe Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde resmi sosyal medya hesapları üzerinden profesyonel FIFA oyuncusu; Serhan ‘SYHD-3’ Yeniaras ve Mert ‘iMertAl’ Altıntop'u transfer ettiğini duyurdu. Serhan Yeniaras, Dünyada 153. Türkiye sıralamasında 3. sırada bulunuyor. FIFA 2018 Balkan turnuvasında ise 3'üncülük elde etti. Mert Altıntop ise Amerika Atlanta’da düzenlenecek olan dünyadaki en iyi 32 PS4 ve Xbox oyuncusunun yarışacağı, ELEAGUE FUT Champions Cup turnuvasına katılmaya hak kazandı. Dünya sıralaması 170, Türkiye sıralaması ise 4. 
 
     22-24 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan ELEAGUE FUT Champions Cup, 100 bin dolar ödül havuzuna sahip. Göztepe Gaming'e başarılar dileriz.
 
Göztepe’nin FIFA kadrosu ise şu şekilde;  Serhan Yeniaras – FIFA 2018 Balkan #3, Mert Altıntop – FIFA 2019 Global Series katılımcısı
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 19 FIFA EA Sports FIFA Şampiyonlar Ligi
One Piece: World Seeker Ön Siparişe Açıldı, PC Sistem Gereksinimleri Battlefield V'in Bir Sonraki Grand Operation'ı Battle of Hannut Yarın Oyuna Eklenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 19 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız