Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkiye Espor Futbol Ligi Duyuruldu!

 
     FIFA 2019 Türkiye Espor Futbol Ligi duyuruldu! FIFA 2019, elektronik spor tarafında ilk kez tamamen Türkçe ve kendi platformlarına has bir oyun ligi oluşturuldu. Lig hakkında sosyal medya üzerinden tanıtım amaçlı bir video yayınlandı. 
 
 
 
     Türkiye Espor Futbol Ligi'nde ülkemizde FIFA 2019 elektronik spor yatırımları sağlamış 4 ünlü futbol, 6 başarılı elektronik spor takımı mücadele edecek. Bu takımlar; Gençlerbirliği Espor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Trabzonspor, Singularity Esports, Galakticos, Mod-Z Espor,  Interrail Espor,  BN Esports, Istanbul Wild Cats
 
     28 Mayıs Salı akşamı başlayacak olan Türkiye Espor Futbol Ligi'nde şampiyon olan takım 10.000 TL para ödülünün sahibi olacak. Karşılaşmalar her hafta salı 23:00 ve 23:30’da oynanacak. Ayrıca lig maçları her hafta lig yönetimi tarafından seçilecek 2 maç spiker ve yorumcu ile birlikte twitch.tv/tefligi kanalından canlı yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 19 FIFA EA Sports FIFA Şampiyonlar Ligi
E3 Coliseum 2019'da The Simpsons Paneli Düzenlenecek Heavy Rain PC Demosu Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 19 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız