Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gore Verbinski'nin Stüdyosu Microsoft ile Anlaştı

Rango beğenilen bir animasyon olmuştu
    Karayip Korsanlarının yönetmeni Gore Verbinski tarafından kurulan Blind Wink Productions, Microsoft Game Studios ile Xbox Live Arcade için bir oyun geliştirme konusunda anlaştı. Bu projenin iki firma arasındaki ilk adım olduğunu da belirtelim.
 
     Verbinski'nin stüdyosu ilk olarak Rango adlı animasyon film ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise oyun geliştirme işine giriyorlar. Özellikle Microsoft gibi bir firma ile anlaşmaları ise bu konuda ne kadar ciddi olduklarını gösteriyor. Gore Verbinski bu anlaşma ile Microsoft'un kendilerine yeni olanaklar ve farklı pazarlama imkanları sunduğunu söylüyor.
 
     Microsoft Studios genel müdürü Matt Booty ise Xbox 360 oyuncularının Gore Verbinski'nin yaratıcı ve yenilikçi düşüncelerini büyük bir merakla bekleyeceklerini, onun Microsoft'un platformlarının bütün avantajlarından yararlanıp oyun dünyasında yeni ve heyecan verici şeyler sunacağını söylüyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamasutra XBLA Xbox 360 Microsoft Gore Verbinski Blind Wink Productions
CoD: Modern Warfare 3 Satışları 10 Milyonu Geçti Sledgehammer Yeni Call of Duty için Eleman Arıyor

-FoundeR-

7.12.2011 14:38:54

0
Verbeski sen önce ilk üç film gibikaliteli bir karayip korsanları çeksen daha iyi olur 4. film diğerlerinin yanında sönük kalmıştı (yönetmen sen olmadığın için) keirayı geri istiyorummmm
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız