Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Good Omens Kitabının 30. Yılı Şerefine Dizinin Oyuncularından Yeni Bir Video Paylaşıldı

 
Fantastik edebiyatın en başarılı yazarlarından Neil Gaiman ve Terry Pratchett'ın birlikte yazdığı Good Omens için yeni bir video paylaşıldı. Videoda, geçtiğimiz yıl yayınlanan aynı isimli dizinin oyuncularından David Tennant ve Michael Sheen bulunuyor.
 
Kitabın yayınlanmasının 30. yılı şerefine, geçtiğimiz yıl yayınlanan Good Omens dizisinin başrol oyuncuları David Tennant ve Michael Sheen, karantian günleri ile ilgili bir video çekmiş. Videoda yine, David Tennant, şeytan rolünü; Michael Sheen ise melek rolünü oynuyor.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Good Omens dizisi ise geçtiğimiz yıl Amazon tarafından, 6 bölüm olarak yayınlandı. Dini göndermeleri, eleştirileri ve konusu yüzünden özellikle Amerika'da büyük tepkilere yol açmıştı ve dizinin yayınlanmaması için imza toplanmıştı.
 
İmzayı toplayan insanlar Amazon'a değil de Netflix'e gittiği için, toplanan imzaların hiçbir etkisi kalmamıştı. Diziyi izlemediyseniz oyunculuk ve konusu açısından oldukça başarılı bir dizi olduğunu söyleyebilirim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri good omens Neil Gaiman Terry Pratchett David Tennant Michael Sheen
Lionsgate Filmleri Ertelendi HBO'nun Yeni Korku Dizisi Lovecraft Country'den Fragman Yayınlandı

wassuplaying

2.5.2020 22:15:55

0
Son zamanlarda izlediğim en iyi işlerdendi. Bu arada imza toplayıp yanlış şirkete gitmek mi? wtf
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız