Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War'da Belki Önceki Oyunlara Ait Sahneleri Oynayabiliriz

 
   Sony'nin E3 sunumu başında duyurduğu ve oynanış stili ile seriye farklılık getirecek yeni God of War için röportajlar gelmeye devam ediyor. Bu seferki röportaj ise EPNdotTV'den geldi.
 
   Oyun direktörü Cory Barlog ile gerçekleştirilen bu röportajda sunucunun Last of Us'tan esinlenme oldu mu sorusuna God of War'un daha çok Resident Evil 3'ten Resident Evil 4'e geçişi gibi hissettirdiğini söyleyen Barlog, Last of Us'tan ilham alınan noktalar olduğunu da ima etti.
 
    Sunucunun bir başka "Kratos'un geçmişinden sahneleri yeni oyundaki motor ve kamera açısı ile oynayabilecek miyiz?" sorusuna ise Barlog, "Kulağa ilginç geliyor, belki öyle bir şey olabilir, bilmiyorum." şeklinde bir cevap verdi.
 
   PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen God of War'un 2017 yılı içerisinde çıkması bekleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War God of War 4 Sony Santa Monica PlayStation 4 Kratos Sony
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue için Yeni Oynanış Videoları Nintendo, Wii U'nun 100 Milyon Satacağını Düşünmüş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ustanak

4.8.2016 23:09:58

0
FAAAATHEEER!!!! (Bu kadar diyeyim anlayan anlar)

Lord Joker.

19.7.2016 20:07:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54 Koskoca God Of War exculesive oyununa tırt demek oyundan açıkça anlamamaktır. God of war xbox bütün exculesive oyunlarınından çok daha kaliteli bir Sony exculesive oyunudur.Microsoft exculesive oyunları tabi artık kaldıysa Forza,halo,geow bu hep aynı oyunların yeni versiyonu piyasaya sürüyor.Microsoft bir kere bile yeni IP yapmadı.Sony emin doğru hamleler ile yürümeye devam ediyor.Sony hep farklı yeni IP oyunlar ile şov yaptı.Days Gone post apokalip hayatta kalma oyunu,Horizan zero dawn rpg severler için mükemmel oyun,Bloodborne hardcore oyuncuların sevebileceği türde zor bir oyun,Uncharted 4 gerçekçi, grafikleriyle,sinematik oyun havasında güzel oynanış dinamikleri ile 2016'nın en iyi oyunu olabilecek bir potansiyele sahiptir.Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir,Microsoft ancak stüdyoları kapatır,elinde az bir oyun stüdyosu kaldı.Sony ise kaliteli birçok oyun stüdyoları ile oyun dünyasını domine etmeyi başarıyor.Zaten bunlara exculesive oyunlara örnek verebiliriz.
God of war tüm xbox exclusivelerden iyi öyle mi? Playstation'da Halo gibi bir oyun var mı?

Chirrut Imwe

12.7.2016 08:19:44

0
Eyvah eyvah Ben ne yapmiyorum anlamadim. Böyle avukat ve mühendislerle,su ilkokul terk kafamla nasil.muhabbete girip de rezil oldum belli degil. Ben okuyamadim. Icimde hep bir Yara. Yapmayin etmeyin bare bu iskenceyi cektirmeyin.

powersmachine54

12.7.2016 01:30:57

+2
Microsoft çizgi film kalitesinde çoğunlukla oyunlar yapar. Sony ise Sinematik,film havasında kaliteli hikayelere ve oynanışlara sahip exculesive oyunlar yapar. Bence Microsoft oyun,konsol işini bıraksın çizgifilm işine girsin çünkü tek anladığı şey çizgifilm gibi grafikler ile oyun yapmaktır.Belki çizgifilm işinde Microsoft başarılı olur.

İdrak İstimlak

12.7.2016 01:13:52

+4
Microsoft bu cizgi film bile sayilamayacak kadar basit ve kalitesiz oyunlari ile maalesef bir yere varamaz. Bosuna harap ettin kendini buralarda, insallah Allah in inayeti ile sen de bir gun kral Sony ye biat edeceksin...

powersmachine54

11.7.2016 22:20:05

+1
Hala bu Microsoft'un nesini savunuyor anlamış değilim.Hatta bu Microsoft'an para alıyor diye düşünmeye başladım.Şaka bir yana Microsoft oyun konusunda Sony'den kötü olduğunu artık kabul etmek gerektiğini düşünmek gerek.Microsoft exculesive oyunları artık exculesive bile sayılmaz ama Sony exculesive oyunları çok daha kaliteli oyunlardır.Ve Sony sırf infamues second son exculesive oyunu dahi Microsoft'un tüm exculesive oyunlarından daha kalitelidir. Xbox one tarafında Uncharted 4,the order grafik kalitesinde oyun dahi yok.Ryse yapay zeka yok,bir şey yok ona rağmen grafikleri uncharted 4'den çok daha kötüdür.Scalebound grafikleri,efektleri çamur gibi ps2 oyunu gibi grafiklere sahip,oynanışı bile berbat gözüken kötü bir oyun olacaktır. Geow 4 grafikleri sanki 360 grafikleri gibi pekte iyi değil.Ben geow 4 grafiklerini çok daha iyi beklerdim ama one güçsüz olduğundan efektlerde biraz kötü gözüküyor. Sony exculesive oyunlardaki grafik,efekt gibi unsurlarda xbox one'dan nerdeys 2 nesil üstünde kaliteli grafik kalitesini ps4 sunuyor.God Of War Uncharted 4'den bile biraz daha kaliteli grafik,efektlere sahip olacak.Sony exculesive oyunlarında grafik evrimi xbox fanboylarını mest edecek.Scorpio Neo'dan güçlü olabilir ama Neo daha fazla satılacak ve daha kaliteli olacağı belli.Çünkü Scorpio exculesive oyunları Microsoft yine pc'ye duyuracağını tahmin etmek artık zor olmaz.

BSC Misafiri

11.7.2016 20:54:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: alican88 Hocam merhaba.cok net bir soru sormak istiyorum bu mictigimin konsollari nezaman sabit 60fps verecek? gercekten boyle gucleri yokmu? birde cok dikkat ettigim bir olay var bazi oyunlar 30 fps olup kesik kesik atlaya atlaya oyun deneyimi sunarken bazi oyunlar 30 fps olup nasil yag gibi akiyor? son sorum ise benim scorpio ve neo dan tek bekledigim 1080p@60 fps 8xAA..bunlar bu gelecek konsollarda mumkun olmazmi?
Hocam kesinlikle haklısın..Eğer bu yeni gelecek konsolları 4K denilen şu aşırı gereksiz çözünürlük için zorlarlarsa boşa çıkmış olacaklar. 1080p 60 fps'de yağ gibi oyunlar oynamak varken inşallah Zorlamazlar..Zaten gerçek yeni nesil konsollar için PS5 zamanını beklemek gerekecek..Düşünsenize Uncharted 4'ün 2-3 katı grafikli açık dünya oyunlar oynadığımızı,Çözünürlük 1080p olduktan sonra umrumda bile değil 4K..Yeterki 60 fps olsun..Bide bu 30 fps'de akıcılık hissi gerçekten oyundan oyuna değişiyor mesela uncharted 4 30 fps'di ama hiç sırıtmıyordu.Stabil olduktan sonra bir sorun yok ama yinede 60 fps gibi olamaz.60 fps de fps oranı mesela 45 fps'ye düşse bile hissetmiyorsunuz. Çünkü zaten oyun çok akıcı oluyor. Ondan dolayı 1080P+60 fps+U4 grafiklerinde oyunlar tadından yenmez..

Chirrut Imwe

11.7.2016 20:04:29

0
Affet agam. Ben ilkokul terkim bi cahillik ettim. Aslinda biseyden anlamam hatta Konsolum bile yok. Kendi bilgi ve birikimimle aklim Sira eglenmek istedim. Buda bana ders oldu. Ilkokul terk kafasi ile üni mezunu,sertifikalari dizmis birine bulasirsan sonun böyle olur. Multi Killi yiyip oturdum. Bi dah kimse böyle bisey yapmasin yoksa benim gibi harcanir.

alican88

11.7.2016 19:50:52

0
Hocam merhaba.cok net bir soru sormak istiyorum bu mictigimin konsollari nezaman sabit 60fps verecek? gercekten boyle gucleri yokmu? birde cok dikkat ettigim bir olay var bazi oyunlar 30 fps olup kesik kesik atlaya atlaya oyun deneyimi sunarken bazi oyunlar 30 fps olup nasil yag gibi akiyor? son sorum ise benim scorpio ve neo dan tek bekledigim 1080p@60 fps 8xAA..bunlar bu gelecek konsollarda mumkun olmazmi?

kabus2224

11.7.2016 19:26:07

+1
@Metal-Gear, hocam adama one shot multi kill yapmışsın kolamı içerek okudum her şeyi. :D

BSC Misafiri

11.7.2016 19:18:34

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Sen neyin kafasını yaşıyon lan,buraya boş boş yorumlar yazıp ortalığımı karıştırmaya çalışıyon.Zaten akıllı bir insan olsan Unc.4 gibi çok emek verilmiş bir oyuna laf atacak kadar ileri gitmezdin. SONY'nin kalitesi ortada,yaptığı oyunlar ortada.Microsoftun neyi var. Yok U4 tırmanma ve yürüme similatörüymüş.Zaten bu cümlenden sonra bi bktan anlamadığın belli oldu.Senin oynadığın oyunlar ne similatörüymüş bakalım troll herif..
U4 oynadigim en rezil oyunlardan bi tanesi.Tirmanma ve yürüme simülatörü dalinda iyi bi oyun olabailir ama aksion/macera kisminda tirt bi oyun.Evet Sony'nin kalitesi ortada haklisin.Koca nesil boyunca oda ite kaka konusulan sadece 2 oyunu varken diger tarafin bomba gibi en az 10 tane oyunu var.Gercekler acitir,kalbin kirik biliyoruma ama üzülme gecer
Hahaha bu dediklerine kendin inanabiliyormusun,Uncharted 4 aksiyon macera kısmında kötüyse diğer oyunlar nee Allah aşkına..Ya U4'ten bahsediyoruz kardeşim be yuh sana.. SONY'nin çıkardığı oyunların kötüsü bile yine XBOX'ın iyi oyunlarına eşittir..O ite kaka konuşulan dediğin SONY'nin 2 oyunu Diğer tarafın 10 oyununa bin basar.Önemli olan oyun sayısı değil,oyunların kalitesidir.Ve ben XBOXTA ne oyun sayısı olarak çeşitlilik gördüm nede kalite... 10 oyun çıkartıyorsa ancak 1 tanesi kaliteli oluyor..Çoğu oyunu patladı zaten.Hem XBOX'TA EXC. oyun diye bişey bile bırakmadılar..Sen sahip olmadığın platformlara çıkan oyunları ne diye XBOX exc. olarak övüyorsun çoğu oyunu PC'ye çıkıyor..Bu durumda hiçbir oyunu yok PS4 karşısında.. Sen gerçekten insanların microsoftun oyunlarından etkilendiğinimi düşünüyorsun, E3'te en çok konuşulan SONY idi de...Gerçekler gerçekten acıdır şuan kalbim çok kırıldı, XBOX yerine Şöyle adam gibi bir PC toplayacağım için, nede olsa XBOX EXC. oldu sana MULTİ EXC...

Metal-Gear

11.7.2016 19:07:36

+1
@Naughty_Dog, yav yok usta ben daha bu güne kadar hiç bloklayım şunu diye hor görmedim kendini. Millet sevmiyor saçma buluyor hal ve hareketlerini, ben böyle davranmayı gerek görmedim kötü davranmadım sıcak düzgün ortam olsun istedim. Tartışmaları bile forum ortasında yapmadım bilerek, hatta bir çok arkadaş var burada yanlış konuşan, olabilir kimse mühendis değil yanlış bilinebilir, sonra özel mesajla konuşuyoruz herkes anlıyor olayın aslını, bazı arkadaşlar teşekkür ediyor muhabbet için, özellikle teknik konuları kapsıyor bunlar zaten. 1-2 barzo hariç üsteleyen çıkmıyor sağolsun, yani neyin fanı olduğu sıkıntı değil kimseyi hor görmeyi sevmiyorum üç kuruşluk oyunlar için. Ama bakıyorsun bir tanesi çıkıyor aniden orada farklı burada farklı konuşuveriyor bende kayışı koparıyorum. İftiranın bini bir para, sanarsın ki ben korkudan tir tir titriyorum o yüzden kendimi farklı lanse etmeye çalışıyorum. :D Ya nelerle uğraşıyoruz valla ya. Keyfime bakıyorum burada, bizde yıllardır oyun oynuyoruz, bir yandan kendi mesleğimi icra ederken, bir yandan bu oyunlar, filmler nasıl yapılıyor diyip yapmayı öğrendim. Meslek olarak çok başka yerlerden çok başka yerlere geldim. Farklı alanlara da yöneldiğim oldu, fotoğraf nasıl çekiliyordan çok, makine fotoğrafı nasıl çekiyor kısmına yöneldim. Gibi gibi bir sürü örnek veririm, oturupta "ben şunca zamandır oyun oynuyom" diyip milleti hor görmedim hiç. Oynadığın oyun sana ne kattı demezler mi lan adama? Fazladan ne öğrendin demezler mi? Övünülecek bir şey değil bu, utanılacak bir şey. Ben çıkıpta millete ben şunca zamandır şu işi başardım, ben bunca zamandır şunlara şunlara imza attım diye diploma/sertifika töreni düzenlemem lazım bunların kafasına uyacak olsam. Allah'a şükür öyle bir egom yok, bu yüzdende kimseyi küçümsemedim burada. Sadece iftira atan, iki yüzlülük yapan, düşüncemi sindiremeyip saldıran biri çıkarsa anladığı dilden davranıyorum o kadar. Onu da çoğu zaman özel mesajla yapıyorum zaten. Sende haklısın kardeşim, yazı yazmaya gerek yok aslında. Takılmamıza bakacağız geçeceğiz, kimseye düşmanlığımız yok herkes vatandaşımız. Bulaşılmadığı sürece bulaşmıyoruz, barzoluğun lüzumu yok.

Chirrut Imwe

11.7.2016 18:10:03

0
Iyide kardesim bende sana cizgifilm gibi olmasi bunlarin kötü oyunlar oldugu anlamina mi gelir dedim?.Ayrica Scalebound'un neresi cizgifilm gibi ise Al Inside cizgifilm ama ne oldu salladi ortaligi.Arti olarak bana batan bisey yokki,madem MS'un oyunlarini bu kadar elestiriyorsun bana Sony kanadinda adam gibi ve sayica fazla bisiler göster o zaman dedim.Bunlari yapamayainca bosyere elestirmeyin dedim.Bana mahalle agzi yapiyorsun diyorsun ama gelmis bana bi baltaya sap ol,beni mi dövücen gibi laflar ediyorsun.Ben baltaya sap da oldum kulp da ayrica kas gücü yerine önce beyin gücünü tercih ederim.Burda bi problem yok.Olmayanlar düsünsün.Kendimi niye rezil edeyim? Söyledigim seyleri baska baska taraflara cekip,dalga gecmeye calisirsaniz dogru.Bi tessellation muhabbeti vardi orda da haklisin dedik gectik.Nerde kendimi rezil etmisim baska gardas söylede bilelim.

BSC Misafiri

11.7.2016 17:31:22

+1
Ya arkadaslar takmayin bunu ben cok yorumlara bakmam ama her yerde xbox fanligi yapiyor. Buyuk ihtimalle -18 daha hayati kavrayamamis ebeveynleriyle yasayan tek tuketici bir sahis. Daha ne pcsi vardir ne baska birseyi 2. Elden ailesine xbox aldirtmis belliki. Bahsettigi oyunlari oynamadigida acik. Tatil bundan zararli iste elin adami kafasini calismaya harcar icraata harcar oyun yapar. Bizim dangalaklar da tatil yokken yatar tatil varken yatmanin yaninda internette trolluk yapar. Millet de bunun gibilerden umit bekler. Boyle moronlarla da cok beklerler. Siz takmayin kafaniza kendi kendine konussun sahs-i israf

Metal-Gear

11.7.2016 17:06:17

+3
Ve bende onu yazan arkadaşa cevap bile vermedim. Çünkü işin içine o girince %50 verimli, diğeri girince öyle değil diye yazdığım bir mesajım yok. Varsa alın getirin, güldüm geçtim. Verimlilikle alakalı bir mesajım vardı o konuda da "konsollar" aynı güçteki pc'den şu kadar verimli, api seviyesinden, donanıma erişim imkanından vs. vs. diye yazdım. "Konsollar" yazıyordu o mesajımda, hatta pc fanının biri dedi ki konsollarda AA bile yok, bende dedim ki QB'de 4xmsaa kullanmışlar. Hepsi aynı konu başlığında geçti bu konuşmaların, Sony ile alakalı bir durum yoktu orada yani. :) İş Xbox'a gelince, Scropio'dan bahsettik sadece biz. Sizler TFLOPs'a bakıp GTX 1xxx serisini muadili olarak gösterdiniz, bense sırf buna bakarak mı bu muhabbeti yapıyorsunuz? Dedim. O elemanın bana mesaj attığı konu da ise, şirket 4K'ya giriş ile ilgili bir açıklamada bulunmuş, PC'de şu kadar para harcayarak 4K'ya giriş yapabilirsiniz gibisinden. Bende 1,5 sene sonrasının 6tflops konsolu ile, PC gibi bir donanımı kıyaslayarak iyice sıvadılar yazdım. O mesajımın en sonunda ise PC'yi işin içine katmasalar güzel haber, yazmıştım. Bunların hepsini görmeyip, kendi kendinize laf seçerseniz, sen objektif değilsin dersiniz. :) R9 280 + i5'in iyi işlemcilerini aynı APU içerisine bile koyarsın diyerek, 4K oyun oynicaz diyen adama objektif ol diye ders veririm tabi. Siz böyle yorumlar yaparsanız, bende gelir cevabını veririm. Senden mi korkup kendimi objektif olarak lanse etmeye çalışacam ben hem? Daha benim yazdığım mesajları bilmeden "adam sana böyle dediydi" diyip rezil oluyorsun karşımda. ==== Evet scalebound'u da recore'u da diğerlerini de beğenmedim Geow4 hariç. Evet bunlar çizgifilm gibi oyunlar, fotoğraf koyim mi? Kanıt istiyorsan aç videolarına bir daha bak. GoW4'ün ve diğerlerinin yanında ezik büzük oyunlar bunlar. Sen bunlara tırt diyince fanboy olmuyorsunda, ben sırf beğenmedim diye objektif olmayan adam mı oluyorum. Sen kimi kandırıyorsun asıl. Bir de üstüne link atıyorsun bak burda böyle diyorlar diye, beğenmediğin yorumlarada "fanboy" diyorsun. Bu kadar kıt bir kafa yapısıyla neyi doğru dürüst tartışabilirsin ki zaten. Grafik konularında da böyleydin, donanım konusunda da böyleydin. Seninle o kadar özel mesajda konuştum bunlar zaten forumda kimse seni sevmiyor, bide üstüne ben açığını ifşa etmeyimde üstüne çullanmasınlar diye foruma taşımadım hiç bir şeyi seninle. Sana bir kaç defa düzgünce anlattım neyi doğru bulup neyi yanlış bulduğumu, kaç defa sende "bende kötü demiyorum zaten" diyerek yanıt verdin beni bizzat sen kendin tastikledin. Objektif baktığımı anlamış olduğunu söyledin böyle yaparak. Şimdi niye iki yüzlülük yapıyorsun ki? Sırf Microsoft sunumlarındaki hiçbir oyunu beğenmedim diye mi bütün bu hengame? Beğenmedim ağa harbidende çizgi film, GEOW4'ü niye beğeniyorum o zaman? Gelipte ne diye kışkırtmaya çalışıyorsun beni, senin yazdığın hiçbir yorum beni üzmüyor ki seni alıntılamıyorum. Ama benim yazdığım yorumlar sana batıyor ki sen bana laf atıyorsun. Bu da benim değil, senin fanboy olduğunu gösterir. Düşüncelerime katlanamıyorsun, canın sıkılıyor okuyunca. Bunun sebebi fanatikliğin işte, benim canım niye sıkılmıyor sen tersini yapınca? Çünkü umurumda değil, orada başka burada başka konuşan bir adamsın. Ben seninle aynı kafa yapısındaki tabii ki olamam, manyak mıyım ben. Bana koala videosu atıyorsun diye ti'ye almışsın. Ben gene milleti güldürüyorum sen onda bile art niyet arıyorsun ya ayıp. Çok canın sıkılıdıysa sende böğüren gergedan videosu yap üstüne SONY yaz, bana ne yani? Bana batmaz ki. Ben hiç kimseyi senin yaptığın gibi hor görmedim (1-2 barzo hariç), biriyle tartışırken takındığın üslup şu: "Ben bilmem kaç senedir oyun oynuyorum bebe! Sen daha vitaminken ben oyun oynuyordum bebe!" Gibi mahalle ağızları yapıyorsun, böyle fesat konuşan bir adam, gelmiş UTANMADAN koala videosu attığıma mı kızıyorsun? Ben senin yerinde olsam kendime yediremem "siz çocukken ben oyun oynuyordum" diye bir cümle kurmayı. Çünkü oyun sana hiçbir şey katmıyor, o vaktini düzgün değerlendirip bir baltaya sap olamadıysan isterse 1000 yıldır oyun oyna, marifet mi? Burada ilginç ilginç nikler yazıp, bir tarafta güzel bulduğun oyuna, diğer tarafta onu bunu trollicem diye tırt diyip boş boş forumda takılıyorsun. Üstüne bir de yazdığım şeyleri sindirmekte güçlük çekiyorsun. Güya maksadın benim objektif olmadığımı bana anlatmaya çalışmak. :D Olmasam senden mi saklicam kardeş? N'apacan beni mi dövecen? Ne yani senden mi çekinecem de yalan söylicem. Scorpio ilk duyurulduğu zamanlarda, eğer Neo'dan bu denli açık ara bir sistemle gelirse, Neo'u bol bol tokatlar diyende bendim. Bu yorumum da duruyor yani oralarda. Arkasından hiç çıkıpta, hiç bir mesajımda PS Neo Scorpio'dan daha iyi olacak dediğimi göremezsin bırak %50 muhabbetini, görürsen getir beni ifşa et. Daima dedim ki, bu sistem bilgisiyle Sony olsun Micro olsun kesin kanıya varmam dedim. Sizin o TFLOPs üzerinden yaptığınız muhabbetlerin üstüne dedim zaten bunu da. Bana openGL'de texture tutma fonksiyonu yazıp matrisde kaç kaydırma işlemi ile render ediliyor desem cevap veremeyecek adamlar, TFLOPs ile süper sistem muhabbetleri yapıyorlar. Cevap verincede, başka yerde %50 daha verimli olur diyorsun buraya gelince farklı konuşuyorsun diye çıkışıyorlar. Öyle bir yorumum da olsa gam yemem la adamlardaki iftiraya bak. :) Ben ne zaman PS4 %50 daha verimlidirde Xbox değildir dedim? Böyle bir yorum silsilesi bulun kendimi banlayacam o kadar net söylüyorum işte. Ancak kendinizi rezil edersiniz kardeş siz, ben kimsenin düşmanı değilim. Siz kendi kendinizin düşmanı olmuşsunuz, bana koca koca ingilizce metinler atıp, içeriğin ne olduğunu anlamadan beni manipüle edecek güya. Sana yazmış olduğum önceki mesajıma cevaben bir mesaj atmamışsın, cevap verememişsin heyecan yapmışsın sadece. Boş post kasıyorsun şu an, orada bir sürü noktaya değindim adam altından girmiş üstünden çıkmış konuyu nerelere dayamış. İftiralarla geliyorlar artık. :D Kendi söylediğin şeyleri inkar ediyorsun deminden beri. Bana güzel güzel yaptığın yorumları, tastiklediğin şeyleri forum ortasında inkar ediyorsun şu an. Derdin ne bro, söyle de çözüm bulak.

Chirrut Imwe

11.7.2016 16:22:55

0
Be biraderim her yerde Sony E3 de MS'u böyle söyle tokatladi yok aglayan kuala videolari ve birde objektif oldugunu söylemen sacmalikdan baska bisey degil.Bana kalkmis iki tane fanatigin yorumlarini gösterip,oyunun iyi oldugunu söylemeye getiriyorsun o zaman oyunu oynamis biri olarak oyunu begenmedigimi söylüyorum ama o zamanda hadi ordan cekiyorsun.Bu ne perhiz ne lahana tursusu? MS lafi fena koydu derken Sony'e koydu dedim siz fanlarina degil.Bunu niye kisisel olarak üstüne aldin ki? Kardesim bos yere kasma neden mi cünkü tarafsin.Senin elinde bir Xbox olmasi seni objektif yapmaz.Ne yedügü belirsiz olan oyunlarla Sony öyle uctu böyle kacti diyorsun,yapimcisi belli diyorsun,sonra gelip yapimcisi Kamiya olan Scalebound'a cöp diyorsun veya Rare gibi bi firmayi görmezden geliyorsun ve bunlarin hicbiri ilgini cekmiyor,cizgi film diye akli sira dalga geciyorsun ama sonra ben objektifim diyorsun yahu sen kimi kandiriyorsun? Ben objektifim demiyorumki.Acikca tarafim zaten ama sen iki dkk.da bir ben objektifim su bu deyip sacma sapan yere birini yerin dibine sokuyorsun,ötekini basa koyuyorsun .Alttan alttan bisey oynadigim da yok.Ayilip bayildginiz U4 den bayginlik geldigi icin takas ettim "Sony'nin şu an tanıttığı oyunları Microsoft tanıtsa, sea of thieves, recore falan Ps4 oyunu olmuş olsa şu an sevinçten dört köşe parti veriyor olurdun buralarda" Yahu ne tanitti bu adamlar? GOW4 sonrasi 2 dkk.lik tariler Spiderman,State of Decay cakmasi Days Gone,Ne oldugu bilinmez Kojima oyunu,yahu hepsini gectim cikis tarihi yok bunlar icin mi dört köse olucam .Ha ayni frekans olmadigimizi da cok iyi biliyorum cünkü ben sizin gibi MS-Sony den babam bile ciksa yerim mantalitesinde degilim.Gecen biri yazmis sana isin icine Sony konsollari girince donanim söyle böyle %50-60 PC ye göre avantajli oluyo ama MS konsollarina gelince ne hikmetse birden o avantaj elden gidiyor.Orda MS yazisi varsa o avantaj yok .Sana yazmamin tek nedeni taraf oldugun halde kendini objektif olarak lanse etmendir.

Metal-Gear

11.7.2016 15:18:43

+9
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Yahu kusra kalmada MS'a cok basarisiz cizgi film isine girdiler diyorsunda,Sony'nin neresi basarili? Konsol 4.yasina gidiyor hatta yenisi geliyor,cikan özel oyunlarinin %98'i cöp damgasi yemis hala adamlari nasil basarili buluyorsun? Yillar sonra gelicek ve basarili olup omayacagi belli olmayan oyunlar yüzünden mi cok iyi is cikardilar? Ne dedi MS biz E3 de yakin zamanda cikacak oyunlarimizin tanitimini yaptik,bir kac sene icinde cikacak olanlara degil.(Fena laf koydular bu arada )O zaman kadar Xbox'a 10 kere oyun cikar.Cizgi film diyorsun Inside Meta'yi kasip kavurdu,Sea of Thieves bütün editörlerden hep asiri olumlu tepkiler aldi.Asiri iyi grafikli TO1886 yerlerde süründü.U4'ü yere göge sigdiramiyorsunuz ama dis basinda yürüme simülatürü diye baslik atildi. http://www.eurogamer.net/articles/2016-05-11-combat-fatigues-how-uncharted-is-a-walking-simulator-in-action-games-clothing
Bak şimdi kardeş, sondan başa doğru gidiyorum madem soruyorsun. İlk olarak, Uc4 ile alakalı verdiğin link, Uncharted serisi için yazılmış bir makale. Atılan başlıkta yapılan yorum ise şu: .....and you spend most of their running time engaged in third-person combat. Bir elemanda tam benim yazacağım şeyi yazmış, Uc2'deki vagon sahnesindeki tırmanışla alakalı paragrafı alıntılayıp: I don't understand this. Climbing through a boxcar uses all of the traversal mechanics - that is the movement stick, the jump button (to jump up), the cover button (to drop down) and the camera control. These same mechanics are used to navigate the traversal sections of the five games in the series. That's the same with any 3D platformer/action adventure. How does that make Uncharted a walking simulator? Attığın makale tamamını okumadığım halde kendi kendiyle çelişen bir yazı. Övgülerde var üstelik satır aralarında. Beni ne zannediyorsun? Uncharted serisinden özellikle 2. oyunu ödüllere boğan, incelemelerde tepe noktaya çıkaranda bu otoriterler değil miydi? Sen kendin bile demiyor muydun UC2 çok iyi bir aksiyon oyunuydu diye. Sonra gidip UC4 için PS4 almadın mı? Konuşurken daima "ben UC4'e kötü demiyorum" diyende sen değil miydin? Kendine ait fikirler edinemiyor musun ki kelimeleri seçip açılan başlıkların linklerini atıyorsun? Konu içeriklerini bir kenara bıraktım, sırf yorumları okusan bile "walking simulator" cümlesinin ne kadar boş beleş söylenmiş, ne kadar dikkat çekmek için atılmış bir başlık olduğunun farkına varırsın. Üstelik konuya göre çok mecaz duran bir başlık atmışlar. Yukarıda yorumunu alıntıladığım elemanın söylediği şey çok hoşuma gitti, ne kadarda doğru bir cümle kurmuş: Bu olay herhangi bir 3D platform/aksiyon - macera oyunuyla aynı şey yazmış adam. Hakikatende doğru. Uc serisindeki mecare ve platform ögeleri, gizemleri çözmek ve araları dolduran çılgın aksiyon sahneleri zaten bir aksiyon macera oyununda olması gereken şeyler değil mi? Sen ne istiyorsun ne olması lazım? Mars'a mı gidek mesela? Bana bir aksiyon - macera oyunundan ne beklediğini söyle? O zaman gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olan Witcher 3'e de yürüme simülatörü demen lazım senin. Oyunda iki görev arası at ve fast travel'a rağmen ne kadar uzun ve zahmetliydi çoğu zaman. Ama buna rağmen ne kadar harika bir oyundu, UC4 seriside kendi dalında bu olayı usulünce harmanlamış bir oyun, bunca ödül, bunca puan sırf ND yaptı diye mi? Adamın gözünün yaşına bakarlar mı kötü bir oyun yapmış olsalardı? Remedy'de prestijli firma, ama QB faciasında rezil oldular, hiç kimse QB Remedy'nin oyunu diye çıkıp boş yere övgü yağdırdı mı? Aksine yakıştıramadık diyoruz biz. ND'ye de aynını derdik eğer batırsaydı. Bunların ismi BAŞARIDIR işte. Özellikle de bu oyunların başarılı olduğunu nereden anlıyorum biliyor musun? Pinky gibi, senin gibi her şeyi sürekli yerme çabasında olan arkadaşlar bile gidip UC4 oynuyorsa, UC başlığından çıkmıyorsa, işte bu başarıdır. Siz kendi ağzınızla dediniz abi oyun güzel diye. Yerine göre davranmayı bırakın, bir şey güzelse güzeldir, bizi trollemek için orda öyle konuşup burda böyle konuşmanın bir anlamı yok. Ben bunları bildiğim için hiçbir zaman sizlere direk cevap yazmıyorum, soru sormadığınız sürece yaptığınız yorumların tamamen ona buna nispet yapmak olduğunu biliyorum. UC serisindeki çatışmaları, aksiyonları, öldürülen adamlar, patlatılan araç sayıları vs. analiz eden video. Bak izle de eğer yürüme simülatör böyle oluyorsa, alem YÜRÜME SİMÜLATÖRÜ görsünde ibret alsın: http://in.ign.com/uncharted-ps4/89619/news/nathan-drakes-uncharted-kill-count ============================== Geri kalan oyunlarla alakalı ben çöp damgası yiyen görmedim, senin çöp demen çok normal başka bir yorum bekleyemem zaten. Niye çöp? İşte çok sinematik, film gibi oyun, bu yüzden çöp. Niye çöp, işte çok yürüyor çok zıplıyorsun, bu yüzden çöp. Niye çöp? Grafikler süper, sadece grafiklere abanmışlar, onun haricinde oyun film gibi ilerliyor bu yüzden çöp. Sizin çöp dediğiniz bütün oyunlar üstü kapalı övgü dolu. Film gibi, grafikler süper, çok zıplamalı vs. Bunlar beni sadece gülümseten şeyler. :) İşte bunlar başarı. Ben Order'a 90'lık oyun demiyorum, ama hiçbir oyun film gibi diye çöp olmaz. PS1 zamanında ben buraları hatırlıyorum, abi film gibi oyun lazım diyen adam kaynıyordu buralar. O gün öyle eleştiren tayfa vardı, bu gün böyle eleştiren tayfa var. Siz oyun beğenmezsiniz kardeşim, siz marka, platform beğenirsiniz. Ona geliyorsa güzeldir, ötekine geliyorsa kötüdür. Ama bayıla bayıla da satın alıp oynarsınız. Sony sana bile UC4 sattıysa, Sony'den başarılı adam yok benim gözümde. =============== Bak yazdığın mesaja bak şimdi: MS biz E3 de yakin zamanda cikacak oyunlarimizin tanitimini yaptik,bir kac sene icinde cikacak olanlara degil.(Fena laf koydular bu arada ) Evli barklı adam olduğunu iddia ediyorsun, şimdi sen neyi kanıtladın burada nispet yapmaya çalışarak? Ben veya bi başkası bu lafa bozuldu mu sence, biz şimdi üzüldük mü mesela ne oldu kos koca çor çocuk sahibi adamsın bana bunun açıklamasını yap. Ben geçmiş konularda şöyle dedim: Biz erken oyun çıkaracağız diye açıklama yapmaktansa, bizim oyunlarımız daha kaliteli diye açıklama yapabilselerdi de bende tebrik etseydim dedim. Başarı böyle olur. Firmaların geçmişlerinde yaptıkları oyunlara bakıyorum, ardından E3'te tanıttıkları Trailer kalitelerine bakıyorum ve bu bilgiler üzerinden bir sonuca vararak, başarılı olduklarını söylüyorum. Sende bana gelmiş diyorsun ki Sea of Thieves'e editörler övgü yağdırıyor demişsin. Oyun çıktı mı? Sony'nin şu an tanıttığı oyunları Microsoft tanıtsa, sea of thieves, recore falan Ps4 oyunu olmuş olsa şu an sevinçten dört köşe parti veriyor olurdun buralarda. Her başlıkta gelip GoW'un Horizon'un ve diğerlerinin resimlerini koyup, recore ile falan karşılaştırma yapıyor, caps'ler atıyor olurdun bol bol. Bilmiyor muyuz bunları? Platforma göre tavır alıyorsun, arkadan çatır çatır UC4'leri bilmemneleri oynuyorsun. GoW ilk tanıtıldığında sen bile olumlu yorum yaptın hatırlıyorum, şimdi bu başlıkta "tırt" diyorsun. Ne yani bütün bunlar ne için. İşte başarı böyle olur, aşırı fanatikleri bile mest edersin oyunu onlara bile satarsın, övgülerini alırsın. Adamlar başarılı, bunun sonucunda ben bir şey kaybetmedim ya da kazanmadım. Ama micronun başarısızlığı karşısında elimde bir adet boş boş yatan konsol kaldı. Win10 neyse ki stabil yüklediğime pişman değilim. Geniş workstation potansiyeli beni memnun ediyor. Sony'de böyle bir platform oluşturamaz mesela, Micro lider bu alanda. Kim neyi düzgün yapıyorsa ben onu söylerim, başkasının her şeyi yermesi de beni üzmez bana ne. Benim tek derdim GEOW 4'ü batırmasınlar yeter, başka bir şey beklemiyorum bu nesil kendilerinden. Öbür nesil bakarız artık durumlarına. Bana Sony'nin tanıttığı gibi oyun tanıtsınlar, öpüp başıma koyayım. Çıkarır veririm parasını alırım yaptıkları şeyi hiçte gocunmam. Bir yerde güzel dediğim şeye, başka bir yerde sırf nispet yapmak için kötü, tırt demem. RTR çok güzel, PS4'e çok geç geliyor. Beni üzdü mü, oyunu kötüledim mi? Yok. UC4'ten kötü mü? Evet. Peki oyun olarak kötü mü? Hayır, çok güzel. Onda her bir harita alanında at gibi oraya buraya koşup yürümüyor muyuz? O da yürüme simülasyonu o zaman. Ben böyle saçma saçma yorumlar yapmam ya. Kendime ait fikirlerim var, birilerinin açtığı başlıklar beni etkilemiyor. Burada oyuna güzel diyip, yarın bir gün bi yerde başlık görünce getirip size servis edipte bak oyun kötüymüş, yürüme simülasyonuymuş muhaha demiyorum ben. Açılan başlığında içeriğine baksan farklı manalar çıkarırsın, yorumlara baksan zaten başlığı açanı rezil etmiş adam dolu. Bana bu tarz şeylerle gelmenize gerek yok. Bambaşka yollarda yürüyoruz, aynı kafa yapısında da değiliz, aynı frekansta da değiliz. Hayır bari doğru düzgün bir Nick alsaydın da yaptığın yorumlarda objektif olduğuna bir nebze inandırabilseydin insanları. O da yok, kendine çeki düzen ver. Bu yaştan sonra kos koca adamlara farkındalık yarattırmaya çalıştırmayın beni Allah aşkına.

Chirrut Imwe

11.7.2016 14:37:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Sen neyin kafasını yaşıyon lan,buraya boş boş yorumlar yazıp ortalığımı karıştırmaya çalışıyon.Zaten akıllı bir insan olsan Unc.4 gibi çok emek verilmiş bir oyuna laf atacak kadar ileri gitmezdin. SONY'nin kalitesi ortada,yaptığı oyunlar ortada.Microsoftun neyi var. Yok U4 tırmanma ve yürüme similatörüymüş.Zaten bu cümlenden sonra bi bktan anlamadığın belli oldu.Senin oynadığın oyunlar ne similatörüymüş bakalım troll herif..
U4 oynadigim en rezil oyunlardan bi tanesi.Tirmanma ve yürüme simülatörü dalinda iyi bi oyun olabailir ama aksion/macera kisminda tirt bi oyun.Evet Sony'nin kalitesi ortada haklisin.Koca nesil boyunca oda ite kaka konusulan sadece 2 oyunu varken diger tarafin bomba gibi en az 10 tane oyunu var.Gercekler acitir,kalbin kirik biliyoruma ama üzülme gecer

BSC Misafiri

11.7.2016 14:32:35

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Kardes sen bes para etmez dedigin, Gow 4 bile begenmedigim dedigin, unc 4 icin ps4 alinmaz dedigin bir kafa ile ne xbox alman lazim ne pc. O oyunlara bu lafi atiyorsan xboxtaki oyunlara kodlama israfi demen lazim. Konsoloda konsol degil karton kutu demen lazim. Pcnin hali ortada zaten. Millete fanboyluk yapmayin deyip insanlarin kendi fanboyluk yapmasi cok acinasi halimizin gostergesi. Onun disinda eski oyunlarla baglantilarini cok koparmamalari iyi olmus gormek isterim acikcasi flashbackler. Merakla bekliyorum gene piyasayi sallayacak bir sony exclusive oyunu gelecek ;) Uzun zaman sonra tabi
yav he he troll.Kod israfiymis la o kod israfi dedigin oyunlarin teki bile bes para etmez Sony oyunlarini yok eder,gelmis burda laf kalabaligi yapiyor bos yere.Kim bu cöpü ne yapsin .U4 tirmanma ve yürüme Similatörü
Sen neyin kafasını yaşıyon lan,buraya boş boş yorumlar yazıp ortalığımı karıştırmaya çalışıyon.Zaten akıllı bir insan olsan Unc.4 gibi çok emek verilmiş bir oyuna laf atacak kadar ileri gitmezdin. SONY'nin kalitesi ortada,yaptığı oyunlar ortada.Microsoftun neyi var. Yok U4 tırmanma ve yürüme similatörüymüş.Zaten bu cümlenden sonra bi bktan anlamadığın belli oldu.Senin oynadığın oyunlar ne similatörüymüş bakalım troll herif..

Chirrut Imwe

11.7.2016 14:05:59

0
Yahu kusra kalmada MS'a cok basarisiz cizgi film isine girdiler diyorsunda,Sony'nin neresi basarili? Konsol 4.yasina gidiyor hatta yenisi geliyor,cikan özel oyunlarinin %98'i cöp damgasi yemis hala adamlari nasil basarili buluyorsun? Yillar sonra gelicek ve basarili olup omayacagi belli olmayan oyunlar yüzünden mi cok iyi is cikardilar? Ne dedi MS biz E3 de yakin zamanda cikacak oyunlarimizin tanitimini yaptik,bir kac sene icinde cikacak olanlara degil.(Fena laf koydular bu arada )O zaman kadar Xbox'a 10 kere oyun cikar.Cizgi film diyorsun Inside Meta'yi kasip kavurdu,Sea of Thieves bütün editörlerden hep asiri olumlu tepkiler aldi.Asiri iyi grafikli TO1886 yerlerde süründü.U4'ü yere göge sigdiramiyorsunuz ama dis basinda yürüme simülatürü diye baslik atildi. http://www.eurogamer.net/articles/2016-05-11-combat-fatigues-how-uncharted-is-a-walking-simulator-in-action-games-clothing

Metal-Gear

11.7.2016 13:39:04

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Kardes sen bes para etmez dedigin, Gow 4 bile begenmedigim dedigin, unc 4 icin ps4 alinmaz dedigin bir kafa ile ne xbox alman lazim ne pc. O oyunlara bu lafi atiyorsan xboxtaki oyunlara kodlama israfi demen lazim. Konsoloda konsol degil karton kutu demen lazim. Pcnin hali ortada zaten. Millete fanboyluk yapmayin deyip insanlarin kendi fanboyluk yapmasi cok acinasi halimizin gostergesi. Onun disinda eski oyunlarla baglantilarini cok koparmamalari iyi olmus gormek isterim acikcasi flashbackler. Merakla bekliyorum gene piyasayi sallayacak bir sony exclusive oyunu gelecek ;) Uzun zaman sonra tabi
Kodlama degil komple kaynak israfi. Harcadiklari zaman, elektrik, yemek, para israfi. QB icin cok umutluydum bu nesil guzel gorunuyordu oyun. Bi kac saatin ardindan lanet ettim gorundugu gibi cikmadi hic. Remedy gibi bi firma bile bu nesil xbox platformuna tav olunca rezil kepaze oldu. Şimdide çizgi film işine girdiler iyi oldu. Bu kadar başarisizliği bir arada gorunce Gears of war 4 ude rezil edeceklerinden korkuyorum. Umarim adam gibi hakkini verirler şu oyunun. Başka oyun yok.

Chirrut Imwe

11.7.2016 13:13:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Kardes sen bes para etmez dedigin, Gow 4 bile begenmedigim dedigin, unc 4 icin ps4 alinmaz dedigin bir kafa ile ne xbox alman lazim ne pc. O oyunlara bu lafi atiyorsan xboxtaki oyunlara kodlama israfi demen lazim. Konsoloda konsol degil karton kutu demen lazim. Pcnin hali ortada zaten. Millete fanboyluk yapmayin deyip insanlarin kendi fanboyluk yapmasi cok acinasi halimizin gostergesi. Onun disinda eski oyunlarla baglantilarini cok koparmamalari iyi olmus gormek isterim acikcasi flashbackler. Merakla bekliyorum gene piyasayi sallayacak bir sony exclusive oyunu gelecek ;) Uzun zaman sonra tabi
yav he he troll.Kod israfiymis la o kod israfi dedigin oyunlarin teki bile bes para etmez Sony oyunlarini yok eder,gelmis burda laf kalabaligi yapiyor bos yere.Kim bu cöpü ne yapsin .U4 tirmanma ve yürüme Similatörü

BSC Misafiri

11.7.2016 11:26:38

+2
Kardes sen bes para etmez dedigin, Gow 4 bile begenmedigim dedigin, unc 4 icin ps4 alinmaz dedigin bir kafa ile ne xbox alman lazim ne pc. O oyunlara bu lafi atiyorsan xboxtaki oyunlara kodlama israfi demen lazim. Konsoloda konsol degil karton kutu demen lazim. Pcnin hali ortada zaten. Millete fanboyluk yapmayin deyip insanlarin kendi fanboyluk yapmasi cok acinasi halimizin gostergesi. Onun disinda eski oyunlarla baglantilarini cok koparmamalari iyi olmus gormek isterim acikcasi flashbackler. Merakla bekliyorum gene piyasayi sallayacak bir sony exclusive oyunu gelecek ;) Uzun zaman sonra tabi

BSC Misafiri

11.7.2016 09:52:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: powersmachine54
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

God of war da yeni İp değil mi 11 yıllık yeni ip,ben de god of war için ps3 aldım ama bu oyun olmamış,god of war ascension dan belliydi zaten bu heriflerin saçmalayacağı bırakıp fanboyluğu objektif ol az.God of war 1 i remake yapsınlar daha iyi şöyle yeni grafiklerde enfes olur.
Bunun fanboylukla ile alakası yoktur.Eskiden bende Microsoft'u çok savunurdum,ama sonradan paragöz,yalancı bir firma olduğunu anladım.Evet god of war yeni IP değil ama dördüncü oyun bence mükemmel olacağına eminim.Detroit, Horizan,Spiderman,Death strandig,Days Gone gibi birçok exculesive oyunlar sadece ps4 tarafında,ama Koskoca Microsoft yeni IP hiçbir zaman oyunları duyurmadı.Halo,Geow,Forza dan başka MS yeni doru düzgün IP oyunu yok. Sony her nesilde olduğu gibi,bu nesilde de birçok yeni IP oyunlar ile geiyor ve gelmeye devam edecektir.Bu arada Microsoft exculesive tanımını çok yalnız anlıyor,Xbox platformunda exculesive diye bir şey kalmadı.Ama Sony exculesive oyunları ile kendi platformu playstation konsollarında her nesil devam edecektir.Bu arada Sony exculesive oyunları,Microsoft'un exculesive oyunlarından çok daha kaliteli oyunlardır. Microsoft bence bu saatten sonra Xbox devam etmemesi lazım. Özetle: Sony killer E3 2016 Rıp xbox one
Kusura bakma da kardeşim Detroit, Horizan,Spiderman,Death strandig,Days Gone saydığın bu oyunları horizan la geow la karşılaştırman bile saçma,ayrıca her ps özel oyunu herkese hitap etmediğini anlaman gerek,uncharted ve gow dışında bana göre hiç biri beş para etmez ki gow 4 de pek beğenmedim videolarından izlediğim kadarıyla umarım yanılırım da güzel bir oyun olur da ps4 almak için bahanem olsun,bir uncharted için ps4 alınmaz,1-2-3 zaten oynadığım için tek oyun için deymez bu da benim fikrim.

KaptanKenway

11.7.2016 04:43:32

0
Last of us'dan esinlendiğini (çocuk konusunda) zaten ilk oynanış videosunda gördük. Onlarda inkar etmeyerek en doğrusunu yapmış.

TaKo

11.7.2016 02:51:01

0
Kaç yıldır oyundan böyle bi sahne bekliyorum. Barbarlarla savaştığımız, Kratos'un insan olduğu, hatta teninin normal olduğu ve tam ölecekken Ares'ten yardım istediğimiz o savaşı günümüz grafikleriyle epik sahnelerle oynamak istiyorum.

powersmachine54

10.7.2016 23:41:19

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

God of war da yeni İp değil mi 11 yıllık yeni ip,ben de god of war için ps3 aldım ama bu oyun olmamış,god of war ascension dan belliydi zaten bu heriflerin saçmalayacağı bırakıp fanboyluğu objektif ol az.God of war 1 i remake yapsınlar daha iyi şöyle yeni grafiklerde enfes olur.
Bunun fanboylukla ile alakası yoktur.Eskiden bende Microsoft'u çok savunurdum,ama sonradan paragöz,yalancı bir firma olduğunu anladım.Evet god of war yeni IP değil ama dördüncü oyun bence mükemmel olacağına eminim.Detroit, Horizan,Spiderman,Death strandig,Days Gone gibi birçok exculesive oyunlar sadece ps4 tarafında,ama Koskoca Microsoft yeni IP hiçbir zaman oyunları duyurmadı.Halo,Geow,Forza dan başka MS yeni doru düzgün IP oyunu yok. Sony her nesilde olduğu gibi,bu nesilde de birçok yeni IP oyunlar ile geiyor ve gelmeye devam edecektir.Bu arada Microsoft exculesive tanımını çok yalnız anlıyor,Xbox platformunda exculesive diye bir şey kalmadı.Ama Sony exculesive oyunları ile kendi platformu playstation konsollarında her nesil devam edecektir.Bu arada Sony exculesive oyunları,Microsoft'un exculesive oyunlarından çok daha kaliteli oyunlardır. Microsoft bence bu saatten sonra Xbox devam etmemesi lazım. Özetle: Sony killer E3 2016 Rıp xbox one

BSC Misafiri

10.7.2016 23:14:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: powersmachine54 Koskoca God Of War exculesive oyununa tırt demek oyundan açıkça anlamamaktır. God of war xbox bütün exculesive oyunlarınından çok daha kaliteli bir Sony exculesive oyunudur.Microsoft exculesive oyunları tabi artık kaldıysa Forza,halo,geow bu hep aynı oyunların yeni versiyonu piyasaya sürüyor.Microsoft bir kere bile yeni IP yapmadı.Sony emin doğru hamleler ile yürümeye devam ediyor.Sony hep farklı yeni IP oyunlar ile şov yaptı.Days Gone post apokalip hayatta kalma oyunu,Horizan zero dawn rpg severler için mükemmel oyun,Bloodborne hardcore oyuncuların sevebileceği türde zor bir oyun,Uncharted 4 gerçekçi, grafikleriyle,sinematik oyun havasında güzel oynanış dinamikleri ile 2016'nın en iyi oyunu olabilecek bir potansiyele sahiptir.Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir,Microsoft ancak stüdyoları kapatır,elinde az bir oyun stüdyosu kaldı.Sony ise kaliteli birçok oyun stüdyoları ile oyun dünyasını domine etmeyi başarıyor.Zaten bunlara exculesive oyunlara örnek verebiliriz.
God of war da yeni İp değil mi 11 yıllık yeni ip,ben de god of war için ps3 aldım ama bu oyun olmamış,god of war ascension dan belliydi zaten bu heriflerin saçmalayacağı bırakıp fanboyluğu objektif ol az.God of war 1 i remake yapsınlar daha iyi şöyle yeni grafiklerde enfes olur.

GhostTurk61

10.7.2016 21:13:44

0
Oyunun goty veya çöp olacağını bilemeyiz bir oyun çıksın.Bence kamera açısını değişmeseydi iyidi mekanlar kocaman olması benim içme pek sinmedi.Hikaye iyi olucak gibi gözüküyor bakalım umarım oyun tamamen last of us tarzı devam etmez.

Metal-Gear

10.7.2016 19:53:22

+2
Asrın oyunu geliyor şaka maka. Kratosun yuzundeki o nefret duygusu gitmis, hala yuzu asik sinirli ama intikam ateşi sönmüs tosunumun. Dramatik bir anlatim olacagına inanıyorun, last of us ilham kaynağı olmuş zaten. Yine insanların varını yogunu ortaya koyup iyi niyetle gelistirdikleri ender yapımlardan biri geliyor işte. Bu kadar sığ bir nesil geçiriyorken, 1-2 tane hariç dogru durust oyun bile yokken GoW u gören bi oyuncunun şükretmesi lazim eger oyuncuysa.

BSC Misafiri

10.7.2016 19:40:42

+4
Ya bu oyunun kim patlayacağını düşünüyor acaba, Sony yine en iyisi yapmaya çalışacaktır. Uncharted 4'ten sonra eminim çok iyi bir oyun bizleri bekliyor çünkü bu seriyi uncharted 4 kalitesinin altında bırakmayacaklardır..Uncharted 4 diğer oyunlara göre bambaşka bir seviyedeydi..İnsan uncharted 4'ten sonra oyun beğenemiyor. GOW serisi değişime uğramalıydı zaten, vur kır öldür ilerle,vur kır öldür ilerle bu tarzda çıksa eminim çok sıradan bi oyun hissiyatı yaratacaktı..Şimdi ellerinde koskoca iskandinav mitolojisi ve PS4 var..

Chirrut Imwe

10.7.2016 18:46:48

0
Sen hangi magarada yapiyosun la?

cikiacla

10.7.2016 17:31:20

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Tirt oyun icin aglamayalim lütfen
oyun olmayan son model en iyi grafik veren xbox scorpio konsoluna ağlayabilirsin mesela

Guest-AEF248198

10.7.2016 17:27:56

0
Koskoca God Of War'ı Rpg oyunu yapmaya çalışıyorlar arkadaş. Uncharted serisini de Gta'ya benzetmeye çalışırlar bunlardan her şey beklenir artık. God of War çok iyi gözüküyor orası ayrı tabi.

powersmachine54

10.7.2016 16:23:54

+5
Koskoca God Of War exculesive oyununa tırt demek oyundan açıkça anlamamaktır. God of war xbox bütün exculesive oyunlarınından çok daha kaliteli bir Sony exculesive oyunudur.Microsoft exculesive oyunları tabi artık kaldıysa Forza,halo,geow bu hep aynı oyunların yeni versiyonu piyasaya sürüyor.Microsoft bir kere bile yeni IP yapmadı.Sony emin doğru hamleler ile yürümeye devam ediyor.Sony hep farklı yeni IP oyunlar ile şov yaptı.Days Gone post apokalip hayatta kalma oyunu,Horizan zero dawn rpg severler için mükemmel oyun,Bloodborne hardcore oyuncuların sevebileceği türde zor bir oyun,Uncharted 4 gerçekçi, grafikleriyle,sinematik oyun havasında güzel oynanış dinamikleri ile 2016'nın en iyi oyunu olabilecek bir potansiyele sahiptir.Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir,Microsoft ancak stüdyoları kapatır,elinde az bir oyun stüdyosu kaldı.Sony ise kaliteli birçok oyun stüdyoları ile oyun dünyasını domine etmeyi başarıyor.Zaten bunlara exculesive oyunlara örnek verebiliriz.

Persona_Non_Grata

10.7.2016 16:11:40

+8
Patlayacak diye bekleyen akbabalar boşa beklemesin, elinizde patlar yine. Çıkacağı senenin yılın oyunu budur.

alican88

10.7.2016 16:02:43

0
bu grafik motoru ve kamera acisiyla gow 3 kalitesini bile yakalayacagindan supheliyim..bu sanki galatasaray tromso yada fenerbahce pendik faciasina benzeyecek gibi duruyor :D

Chirrut Imwe

10.7.2016 14:13:07

0
La senin poponda bebek bezi varken Ben oyun oynuyordum

BSC Misafiri

10.7.2016 13:53:59

+2
Yaz tatili cocuklara bu yuzden zararli...

DarkPassengerr

10.7.2016 13:35:08

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Tirt oyun icin aglamayalim lütfen
hadi git sen codunu oyna git eminim ilk oynadığın oyun crysis dir...

Chirrut Imwe

10.7.2016 13:06:40

0
Tirt oyun icin aglamayalim lütfen

Persona_Non_Grata

10.7.2016 13:02:16

+7
Ağlama xboy ağlama

İdrak İstimlak

10.7.2016 11:51:51

+4
quote:

Orijinalden alıntı: navolta ağlıyordu microsoft yapma diyordu xbox!! vuruyordu kırbacı sony vuruyordu kırbacı
Bir de Nihat Hatipoglu resmi koysaydin tam olacakti...

Chirrut Imwe

10.7.2016 11:06:27

0
Ne diyorsun la bu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız