Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War için Beş Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
   Sony Interactive Entertainment, God of War için "Troller, Keşif ve Daha Fazlası" başlıklı beş dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.
 

Olimpos Tanrıları’na duyduğu öfkeyi ardında bırakan Kratos, artık İskandinav tanrıları ve yaratıklarının diyarında yaşıyor. Kratos bu acımasız dünyada hayatta kalmak için savaşmalı ve oğluna da sadece hayatta kalmayı değil, aynı zamanda Sparta Hayaleti’nin yaptığı kanlı hataları tekrar etmemeyi de öğretmeli. God of War’un bu görkemli yeni hâli, ikonik serinin tüm niteliklerini, yani vahşi dövüş dinamiklerini, destansı baş düşman mücadelelerini ve nefes kesen boyutunu içinde barındırıyor ve bunları, Kratos’un dünyasını yeniden şekillendiren güçlü ve dokunaklı bir anlatıyla birleştiriyor
.
Yeni ve cesur bir anlatım: Saygısını kazanma konusunda kararlı olan oğlunun hocası ve koruyucusu rolünde olan Kratos, adı anıldığında akla gelen ilk şey olan öfkesini dizginlemek için beklenmedik bir fırsatla karşı karşıya. Oğluna bıraktığı karanlık geçmişi sorgulayan Kratos, geçmişindeki kusurları ve dehşeti telafi etmeyi amaçlıyor.
 
Daha karanlık bir dünya: İskandinav mitolojisinin yabani ormanları, dağları ve diyarlarında geçen bu oyunda; kendi yaratıkları, canavarları ve tanrıları olan tehlikeli ve tamamen farklı bir diyara adım atmaya hazır olun.
 
Amansız mücadeleler: Yakın çekim serbest omuz arkası kamerayla aksiyon her zamankinden daha yakına taşınıyor ve mücadele, amansız ve kararlı bir hâle bürünüyor. Kratos’un büyülü ve güçlü baltası, ölümcül bir silah olmasının yanında, keşif için de oldukça kullanışlı bir silah. Gardını asla bırakma.
 
   God of War 20 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak.  
 
   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
Uygun fiyatlarla PSN TR Kart almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War God of War 4 Sony Santa Monica PlayStation 4 Kratos Sony
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (3 - 6 Nisan) Demolish & Build 2018'e Türkçe Dil Seçeneği Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.4.2018 15:14:43

0
bu oyunlardan artik haz almiyorum cocuksu oyunlar gibi eskiden gece 2 de kalkar oynardim ama 10 yil önce tabi simdi yas 32 (NE ALAKA)diyeceksiniz multiplayer oyunlarin BABASI RAIMBOW SIX SIEGE en az 5 saat oynarim ezbere yapı ya bilgisayar karsi degil karsidaki senin gibi oyuncuya karsi oynıyasim gelir

deadlight54

4.4.2018 13:00:34

0
Şu yorumlarda Last of Us görmekten kusacağım artık. Amma abarttınız be şu Last of Us'ı.

BSC Misafiri

4.4.2018 06:08:26

0
Hala "eskisi gibi yapsa yeni bişey yok diyecektiniz adamlar yeni yaptı neden değişti diyorsunuz" diyenler görüyorum sorun şu ki yeni bişey yapmadılar zaten belli başlı birkaç oyunda uygulanan sistemi (özellikle sony oyunlarında) yontup Gow a uyarladılar sorun bu zaten

Metal-Gear

3.4.2018 20:06:23

0
Yakın dövüşlerdeki animasyonları nasıl benzettiniz ND oyunlarına anlayamadım. Tarz veya tür esintisi yaparsın oyun geliştirirken ama yakın dövüş animasyon esintisi yapmazsın, bunun için özellikle tasarımcı işe alıyor bu firmalar. Baya bildiğin goril gibi dövüşüyor Kratos hem çıplak elle hem silahla. Baya da benzersiz olmuş üstelik. Bence biraz fazla abartıyorsunuz bazı şeyleri. Oynamadığınız bir oyun hakkında bu derece dramatik bir dille "herşey kopya" yakıştırması yapmakta bir o kadar komik bence. O zaman oyunda yağmur yağsa aha yağmuru heavy rain'den çalmışlar diyeceksiniz? Bunlar eleştirmek değil saçmalamak oluyor baya bildiğin. İnceleme yazıları bir yayınlansın bakalım bu tarz eleştiriler gelecek mi onu merak ediyorum bende.

usuallysony

3.4.2018 19:42:11

0
Kratos diriliş Ertuğrul da ki baltalı turgut alpa benzetilmiş :)

dark dragon

3.4.2018 17:08:05

0
Ben oyunu fazilet hanım ve kızlarına benzettim, birebir kopyalamış utanmazlar.

BSC Misafiri

3.4.2018 16:02:33

0
Ilk gow çıktığında da "bu ne ya!! Dmc ninjagaiden çakması" demislerdi.Ama ne oldu sonra?adamlar herkesin bildiği mekanikleri öyle güzel sundularki hikayeyle birlikte.yeni bir efsane doğdu.o yuzden yok şu oyuna benzemiş yok bu oyunun çakması olmuş diyenleri sallamayın.adamlar kendi oyunlarinin geliştiricisi.sizin soyledikleriniz akillarina gelmeyecek ha??? kendilerine ve oyunlarına güvenmeseler hic bu topun altına girerler mi?

BSC Misafiri

3.4.2018 16:02:15

0
Dark souls a yeni yama gelmis.

BSC Misafiri

3.4.2018 14:20:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: kataay Cidden god of war serisi ile level sistemi ne alaka mesela ? 
Eski oyunlarda da Silah, büyü can leveli vardı aynı mantık. Daha gelişmış ve tehlikeli bir Dünya'da gelişme olması normal. Ayrıca oyunun üstünde "4" yazmazken neden eskiye takılıp kalıyorsunuz? Bu yeni bir Trilogy'nin başlangıcı istediği yeniliği yaparlar. Uncharted 1 çıkmadan ònce yerden yere vurulmuştu efsane oldu yine aynı hatayı yapıyorsunuz. Bunun adı eleştiri değil yeni şeylerden korkmak... Kamera, karakter gibi şeylerin tapusu yok isteyen istediği gibi kullanır. Hayatında hiç iki karakter görmemiş gibi aynı oyunları sayıp duruyorsunuz. Saydığın oyunlarda RE5'e benziyor tapusu yok. Sizin mantığınıza uysak piyasada oynayacak oyun bulamayız. Diğer Yapımcılar kapanıp Remaster dayarken takıldınız şeyler çok komik..

GT_55

3.4.2018 14:19:10

0
Eski oyun mekaniğini yapsalar, bu ne ya , hep aynı şeyler, hiç gelişme yok derler. Yeni oyun mekaniklerini yaptıkları zamanda, olmamış, eski oyun mekanikleri daha iyi demeye başlarlar. Yani işin özü herkesi memnun edemezsin. :)

kataaay

3.4.2018 12:09:02

+2
Başlığa yazan arkadaşlar kendilerince komikli şakalar yapmışlar ancak aksi bir argüman sürebilen ne yazık ki göremedim henüz. Biz oyunun kalitesine laf etmiyoruz ya da kalitesinden şüphe duymuyoruz her Sony oyunu birbirine benzemeye başladı diyoruz bunda anlaşılmayacak ne var ben cidden anlayamadım açıkçası. Örneklendirmek gerekirse mesela tüm ubisoft oyunlarının birbirine benzemesi gibi bir durum söz konusu. Nasıl ki Ubisoft her oyun serisine zorlama bir şekilde açık dünya, toplanabilir nesne, outpost ele geçirme görevi ekliyorsa aynı şeyi farklı mekanik benzetmeleriyle Sony de yapmaya başladı oyunlar tek tip bir hal almaya başladı. Ciddi ciddi şu oyunla last of us arasında nasıl bir benzerlik kuramıyorsunuz açıkçası ben onu hiç anlayamadım hatta bir arkadaş biri kılıç-kalkan ile oynanıyor öbürü silahlar ve zombilere karşı gibi ironik bir örnek vermiş. Özellikle oyuna bir yarı-açık dünya eklenmiş olması(benzer durum Uncharted 4 de mevcuttu), aynı şekilde bu yarı-açık dünyanın belirli noktalarına toplanabilir içerikler konması(Uncharted 4 de çok yaygındı ve TLOU'da deneme aşamasında olan bir dinamikti), yanımıza bir çocuk ya da bir kardeş eklenip onunla birlikte ilerlediğimiz ve yardım aldığımız bir ilerleyiş sunması(Uncharted 4 Sam-Nate, Last of Us Ellie-Joel) yürüyüş vb. konulardaki dinamiklerin işleyişi, kameranın duruş poziyonu bile Naughty Dog oyunları gibi olmuş direk, halattan kayma biçimi, yakın dövüş dinamiklerindeki animasyonlar dahi çok benzer yapılmış Naughty Dog oyunlarına(Uncharted 4 ve TLOU). Kratos'un o kalas gibi God of War serisine ters dinamiklerle düşmanına saldırması(ki bu birçok kişi tarafından eleştiriliyor), her ne kadar kaldırılabilir olacak olsa da oyunda bir level mantığı olacağı için kaldırmanın saçma olacağı can barı uygulaması ve gelen level sistemi(burada daha çok souls serisine benzemiş sony oyunları ile alakası yok). Cidden god of war serisi ile level sistemi ne alaka mesela ? Bizim yaptığımız alacağımız bir oyuna eleştiri yapmak ki bu çok doğal bir durum ancak bir eleştiriye karşı argüman üretmeyip kendince komiklik yapmak acınası bir durum açıkçası. En komiği de daha hiç oynamadığınız bir oyunu bu kadar savunmanız.

BSC Misafiri

3.4.2018 11:47:30

0
Bazı kişiler yanlış anlıyor. Kratos kendi başına hareket edemez rehbere ihtiyacı var. Eski oyunlarda Athena ve Pandora vardı. Bu oyunda da Atreus var gayet normal. Çok daha Daha zorlu bir Dünyada rehberlik ediyor Kratosun anlayamadığı dilleri anlıyor, sadece hikayeye katkı sağlıyor. Başka oyunlarla ilgisi yok.. Kratos kendi başına kesiyor. Oyunun başları ilk 3 saati gösteriliyor. Spoiler vermek istemiyorlar galyana kapılmayın. Eski videolarda görmüştük değişik karsız mekanlarda farklı özellikler var. Sürprizlerle dolu bir oyun olacak....

BSC Misafiri

3.4.2018 11:47:26

+1
Oyun tlou ya benzemiyor diyen arkadaşlar yanılıyor. Oyun tıpatıp tabiki benzemiyor ama formülü aynı. Yanında bir çocuk, öfkesiyle ünlü olan bir seriyi duygusal, yanındaki çocuğa bağlanan bir adamın oyununa çevirmişler. Ve dikkat ettiyseniz Sony'nin tüm özel oyunları TPS kamerasıyla benzer tarzda gözüken oyunlardan oluşmaya başladı :)

BSC Misafiri

3.4.2018 11:47:23

+3
Ne bu ya Thor ve captain America tarzı olmuş bu Kratos zuhahshaa :))) cırt

BSC Misafiri

3.4.2018 11:47:21

0
ipini koparan eleştirmen olmuş hahaha. Sizler böyle dolu dolu kıyaslama eleştirme yapmaya devam edin gençler oyun çıktığında büyükler güzel güzel inceleme yapacak o zaman görücez neyin ne olduğunu.

Antikaruh

3.4.2018 10:41:43

+2
İnsanların bağnazlıkları gerçekten şaşırtıcı düzeyde. Gerçi bu her konuda böyleydi... Buharlı makineler ilk kullanıldığında, trenler ilk raylarına oturdulduğunda, uçaklar ilk kullanıldığında, akıllı telefonların sinyalleri verildiğinde, insanlar hep yadırgadı olmaz dedi korktu, şimdi ise hayatımız haline geldi bu cihazlar-araçlar. Neyse efenim romantik bir girişin ardından şunu söyleyeyim ki God of War=Hikaye ve karizma ! Bir iki üstteki haberde puanları paylaşılmış önceki oyunların, örnek timsal etmesi manasında. Tıpkı tahmin ettiğim gibi, İlk 2 God of War oyununa aşık olmuştuk, III ps3 alma sebebimizde, Ghost of Sparta ve Chains of Olympus koca bir yaz ayını kurtarmama sebep olmuştu. Ama Ascension'ı bitirememiştim bile. Öfkesi neredeyse hiç yansıtılmamış Kratos, basit düşmanlar, epik 1-2 sahne dışında sürekli tek düze bir button smash ! Halbuki oynanışı ve zorluğu "fanlarca" en iyi olan oyundu. Hem herkesin özlem duyduğu o zorlu ve combo'nun öneminin büyük olduğu God of War dinamiklerine geri dönülmüştü, hemde ciddi manada efor sarfetmeniz gerekiyordu 2 tane çöp düşmanı öldürmek için. Ama en az bitirilen God of War oyunu oldu, ortalaması en düşük God of War oyunu oldu ! Birde artık; zamanında konsolların gücü yetmediği için geliştirilmiş bir kaç tekniği (her ne kadar yapımcıların büyük özverileri sayesinde oldukça güzel sahneler ortaya konulsada) dinmiş gibi lanse etmeyin ! Final Fantasy mesela, sıra tabanlı mekanikler, kesik oynanış, kesik bölümlendirme sırf zamane konsollarının gücü yetmediği için imple edilmiş tekniklerdi 'yine fanlar' bunu bir tür 'din' haline getirdi ve adamlar çıkıp dedi ki "yahu konsollarda bellek yok diye bunu yaptık nedir yani" sonrasında gerçek zamanlı dinamiklere dönüldü, satışlara da olumlu yansıdı. Dolayısı ile 2018'de sabit kamera açısı, vuruş hissi olmayan button smash bir hack and slashten daha fazlası gerekiyordu ki bence de en ama en iyisini yapmışlar. Daha up-close bir teknik yaklaşım var. Dark Souls vari bir oynanış, ağır bir hava, ve şimdiye dek verilen videolarda gerçek bir karizma kokusu söz konusu. Hikaye iyi bağlanır, iyi yazılırsa, gerisi teferruat. Beni endişelendiren tek şey şu çocuğun Burger House'dan fırlamış gibi konuşması, şu basit amerikan cıvık sesi vardır ya hani, lümpen yayvan bir konuşma-ses tonu. Tanrıların halay çektiği, viking mitosunun soğuk bir şekilde vuku bulduğu bir ortamda çok cıvık durmuş gibi. Umarım yanılırım. Zira o çocuk ya vezir edecek ya da rezil...

GT_55

3.4.2018 10:13:28

+2
quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x god of bandicot olmuş bu oyun (bizde modaya uyalım) bu oyun aynı crash bandicota benzemiş bi banamı öyle geliyor acaba
Bende gran turismo'ya benzettim.

usuallysony

3.4.2018 10:11:26

+2
Oyun mario ya benzemiş çok fazla esinlenmişler yav herkes oyunu başka oyunlara benzetmiş ve bence benzetmeleriniz benim ilk cümlemde ki benzetmem kadar saçma kusura bakmayın [:'(] [:'(][:'(]

gamer-x

3.4.2018 09:29:45

+1
god of bandicot olmuş bu oyun (bizde modaya uyalım) bu oyun aynı crash bandicota benzemiş bi banamı öyle geliyor acaba

mehmet4428

3.4.2018 09:23:37

+1
Last of War olmuş oyun. Diğer sony oyunlarına benzer bir yapısı var ama tamamen aynısı da diyemeyiz çünkü başka oyunlardan da benzer özellikler aldığı belli oluyor. Yerdeki eşyaların parlamasını çok göze batacak şekilde yapmasalar güzel olacaktı, en azından o kısmını Uncharted'a benzetselermiş keşke. Ya da bir eşyamız olsaydı da sese göre bulsaydık gizli nesneleri. O hud ekranındaki can göstergelerini kesinlikle kapatarak oynayacak bir çok kişi olacaktır. Oyun gayet güzel duruyor şimdilik, umarım oynarken fazla sıkmaz çünkü etrafı gezip eşya aramaya da koyulacağımız için diğer God of War oyunlarına göre bir oyun akışı olmayacaktır.

David Attenborough

3.4.2018 07:51:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

sen ölmedinmi yav nerden yazıyon

Sturmbannführer

3.4.2018 07:14:37

+1
Çok fazla Uncharted 4 ve Last of Us havası var sanki.

BSC Misafiri

3.4.2018 06:09:18

+2
Tam anlamıyla Next gen God of War olmuş. Close combat, yumruk, kalkan, uzak vuruşlar gelişmiş çağ atlamış. Jedilerde bile böyle silah hakimiyeti yok.. Düşmanlarda birşeyler atıyor eski oyunlardan daha çok zorluyor. Silah sönükken normal vuruyor, parlayınca özel kombo yapıyor, süper magic attacklarda var. Oyunun başı olduğu için tüm özellikler açık değil.

BSC Misafiri

3.4.2018 06:09:15

+1
quote:

Orjinalden alıntı: merihanac Ben hala chaos bladenin gidişini hazmedemedim...
PS2'den kalma old gen mekaniğin gitmesi çok iyi oldu. Yenilik yapmasalar GOW 0.5 derdiniz. Ben dibimdeki düşmana uzun zincirli silahla batırma hareketi yapmak istemiyorum. Next Gen God of War'da kat kat daha fazla seçenek var ister yumrukla, ister yakalayıp döv, ister silah salla fırlat. Ares Athena'nın kölesi olmak yerine çok daha iyi bir silah kullanıyoruz. Silahın anahtar görevi de görüyor

BSC Misafiri

3.4.2018 06:09:12

0
Ps2 den beri tüm oyunlarının hayranı olduğum. Tüm PlayStation konsollarını sıra ile aldıran oyuna bakıyorum da üzülüyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tüm oyunlar aynı olmaya başladı. God of War ile bu oyunun alakası yok. 2. Eli 50 liraya düşene kadar alıp oynamam. Halbuki sırf bu oyun için ps4 Pro yu çıktığı ilk gün aldım

BSC Misafiri

3.4.2018 06:09:08

0
Hareket sistemi ve koşuşlar falan çok mekaniksel. Vuruş hissi küçük yaratıklarda iyi ama büyük trolde rezalet. Hala oturmayan bir şeyler var bu oyunla ilgili...Umarım yanılırım...

Hikmet İsayev

3.4.2018 02:10:31

0
Ne söylemişler izlenimleri neler ?

mehmetalpertr

3.4.2018 00:50:53

0
ilk 3 saati oynamışlar. GamesRadar yeni video vermiş... İlk üç saate dair izlenimlerini anlatıyorlar. oy oy diyorum .. video burada.. https://www.youtube.com/watch?v=kmhk64h5HAc

haktan24

3.4.2018 00:32:47

0
oyunun kalitesinden kimsenin şüphesi yok ancak hakikatten bir last of us uncharted 4 havasıda sezmedim degil hayırlısı olsun tabiki kaliteli bir oyun cıkacaktır ancak beni üst düzey derecede heyecanlandırmadı ne yazıkkı inşallah dedigim gibi olmaz bizi ters köşe yapar ama su zamana kadar izledigimiz tüm videolar bu yola cıkıyor hayırlısı olsun.[:'(][:'(][:'(]

Kennnn

3.4.2018 00:23:28

+1
Ben 9 dakika resmi olarak yayınlanmamış bir video izledim dün. Açıkça ND oyunlarındaki oturmuş formülü kullanıyor oyun, fazlasıyla hissediliyor. Bu bakımdan bir kısım oynarken devamlı onları hatırlayacak orası kesin. O 9 dakikalık kısımda ise pek ihtişamlı birşey yoktu. Aynı tuşa hızlı hızlı basma kısımları da var oyunda ne gerek var bunlara hele de ufacık bir hareket için defalarca aynı tuşa basmaya zorlamak. Başka bir şekilde çözseler artık şu tarz şeyleri ama pek niyetleri yok gibi. Oyun yüksek puanlar alır diye bekliyorum, zaten öyle bir algı oluştu bakalım ne çıkacak. Oynanış videoları bir türlü o ilk gösterilen E3 tanıtımındaki etkiyi vermedi bana. Herhalde baya baya saklıyorlar oyunun gidişatını, içeriğini sürpriz olsun diye.

Metal-Gear

3.4.2018 00:04:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: TRkronos oyun last of us:kratos edition aynı last of us:nathan dreak gibi. birde en çok merak ettiğim konu hangi sivri zeka arkadaş lumberjack kratos yapalım dedi? nerde o destansı mekanlar, müzikler, o hava ? nerde god of war'u god of war yapan o en önemli özellikler. ben god of war 3 ü açıp oynayım da kafam dağılsın.
Oyunda çocuğun olmadığını farz ediyorum o şekilde izliyorum videoları. TLOU özentiliği var mı yok mu idrak etmeye çalışıyorum çünkü, bakıyorum ki bu oyunda çocuk hiç olmasa TLOU'nun T'si bile aklıma gelmez, hatta çocuğa rağmen gelmiyor ama akıllarda bir last of us oluşmasının sebebi yapımcının esinlendik demiş olması, en büyük etki bu yani. Oyun hiçbir anlamda last of us gibi değil ki, hatta önceki GoW oyunlarının kamerası ve ana silahı değişmiş hali sadece. Eski oyunlarda yan silahlar vardı balyoz mızrak falan, Kratos onları alınca yine bu GoW4'teki gibi dövüşüyordu. Aslında oyunun tarzı değişse de karakteristiği hala aynı. Last of us eline baltayı alıp hayvan gibi insanların kolunu bacağını kesip ortadan ikiye yarabildiğin fantastik güçlerle mitolojik evrende geçen bir oyun değildi, post apokaliptik hayatta kalma oyunuydu, gizlilik yüksekti bam başka bir oyun yani last of us. God of War neredeeee last of us nerede. Bir tane çocuk eklenmesi oyunu kesinlikle bir diğeri yapmaz, oyunun kendisinin benzemesi lazım.

Lord Melkor

2.4.2018 23:27:55

+2
Ahaha tlof ve uc4 ne alaka ? Her yanında çocuk olan oyun tlou mı oluyor

Hoid

2.4.2018 23:09:37

0
Efsanevi elmaları da koymayı unutmamışlar . [:'(]

gamer-x

2.4.2018 22:28:26

+15
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Halen çöp. Gram heyecan uyandırmıyor.
sen ölmedinmi yav nerden yazıyon

David Attenborough

2.4.2018 22:01:42

+5
Halen çöp. Gram heyecan uyandırmıyor.

merihanac

2.4.2018 21:33:32

0
Ben hala chaos bladenin gidişini hazmedemedim...

-OdATA-

2.4.2018 21:30:44

+1
oyun last of us:kratos edition aynı last of us:nathan dreak gibi. birde en çok merak ettiğim konu hangi sivri zeka arkadaş lumberjack kratos yapalım dedi? nerde o destansı mekanlar, müzikler, o hava ? nerde god of war'u god of war yapan o en önemli özellikler. ben god of war 3 ü açıp oynayım da kafam dağılsın.

rambocuk

2.4.2018 21:29:04

0
Zıplama akabinde havada kombo keyfi olmasada yeni videoları gördükçe zaman dahada yavaşlıyor çıksada oynasak

Hikmet İsayev

2.4.2018 21:09:55

+7
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama gerçekten merak ettim kamera acısı ve çoçuk hariç mekaniksel anlamda ne gibi ciddi benzetme gördün tlouya ? Uncharted desen hiçbir alakası yok.Dark souls deseydin anlardım ama mekaniksel anlamda söylediğin hiçbir oyuna benzemiyor.

BSC Misafiri

2.4.2018 20:59:45

0
Çocuğun ve kratosun seslendirmesi hollywood seslendirmelerine taş çıkaracak cinsten olmuş.

kataaay

2.4.2018 20:57:22

+1
Önceki yayınlanmış videodan iyi gözüküyor ancak sorun şu ki tüm Sony oyunları artık birbirini taklit etmeye başladı ki bu çok büyük bir sıkıntı. Şu oyuna bakınca oynanış direk Last of Us ve Uncharted 4'ü anımsatıyor, bir bakıma güzel bir şey ancak serinin kendine özgün oynanışının büyük ölçüde baltalanmış oluşu çok ciddi bir problem oluşturur. Bu oyun belki God of War adıyla çıkmasa hiçbir sorun olmazdı ancak şu haliyle ve özellikle Sony'nin politikasını da göz önünde bulundurunca cidden can sıkıcı bir hal alabilir. Yenilik güzeldir ancak bir şeyi tamamen taklit edip bunun adına yenilik demek oyuncuyu keriz yerine koymaktır. Umalım da bu videodakinden daha özgün bir oynanış sunsun oyun.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız