Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Ascension Ön Siparişe Açılıyor


    Sony, sadece PlayStation®3 (PS3™) için piyasaya sürülecek olan tüm dünyada milyonlarca adet satan God of War® oyun serisinin en son bölümü God of War: Ascension™’ın 15 Mart 2013’te Türkiye’de ve Türkçe olacağını duyurmuştu. Sony’nin Türkiye’deki oyunculara yeni müjdesi ise efsane serinin yeni oyununu, 6 Şubat 2013 Çarşamba günü itibariyle oyunun lansman fiyatı olan 119 TL’den D&R, Sony Center, Teknosa, ElectroWorld, Darty ve Overgame mağazalarında ön satışa sunacak olması.

    - Mağazalarda oyuna özel DVD kutuları ve kodlar sizi bekliyor
    God of War: Ascension™ ön sipariş mekanizmasında 6 Şubat’tan 10 Mart’a kadar ilgili mağazalarda oyunun DVD kutuları sergilenecek. Ürünü satın almak isteyenler, 119 TL olan oyunun lansman fiyatını ödeyerek ön sipariş DVD kutusunu satın alacak. DVD kutusunun içerisinden bir broşür çıkacak ve içinde 12 haneli bir kod bulunacak. Bu kodu PSN sistemi üzerinden girerek, sadece ön siparişten ürünü satın alanlara özel “Multiplayer” oyun modundaki Perseus, Orion, Achilles ve Odysseus gibi hediye karakterlere sahip olacak.

    -Multiplayer karakter şifresini 15 Mart’a kadar aktif hale getirmeyi unutmayın
    God of War: Ascension™’ı ön sipariş ile satın alanların, kutunun içerisindeki broşürde yer alan Multiplayer karakter şifresini, oyunun resmi çıkış tarihi olan 15 Mart tarihine kadar PSN üzerinden girmesi ve aktif hale getirmesi gerekiyor. Ön sipariş kodu, fatura ve fiş ibrazı yapılmaksızın hiçbir şekilde asıl oyun temin edilemiyor. Ambalajı açılmış ürünlerde iade ve değiştirme de yapılamıyor. Oyunu yarın itibariyle ön siparişle satın alanlar, asıl oyunun çıkış tarihi geldiğinde, fatura ve fiş ibrazından sonra bir adet oyunu ücretsiz olarak alabiliyor.

Daha fazla bilgi için www.GodofWar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War Sony PS3 Kratos God of War 4 Santa Monica Studios
Gümüş Renkli Playstation Vita Duyuruldu Ninja Gaiden 3: Razor's Edge PS3 ve Xbox 360'ta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.3.2013 20:08:32

0
10 mart dahil mi

darkraider

24.2.2013 22:45:59

0
D&R,oyununun satış linkine açıklama eklemiş.Yeni gördüm.Aynı hatayı alan arkadaşlara yardımı olur. (11.02.2013 - İstanbul) - Sony PlayStation Entertainmentın geçtiğimiz hafta aldığı karar ile God of War: Ascension isimli 15 Martta piyasaya çıkacak serinin son yapımının ön sipariş hediyesi olarak sunulan ve multiplayer oyun modunda kullanılacak DLC kodlarını, oyunun çıkış tarihi ile birlikte aktif olacağını duyurmuştur. Daha önce oyunun çıkış tarihinden önce PSN üzerinden girilip, aktif edilmesi istenen kodlar, alınan son karar ile birlikte oyunun lansman tarihi ve sonrasına ertelenmiştir. Ön sipariş ile ürünü satın alan müşterilerin DLC kodlarının hatalı olmadığının altını çizmek isteriz. Kodlar, oyunun çıkış tarihinden itibaren aktif olacaktır. Ön sipariş ile ürünü satın alan müşteriler, bu kodları çıkış tarihinde veya istendiği takdirde daha sonra PSN üzerinden aktif edebilirler. Lütfen DLC kod broşürünüzü daha sonra kullanmak üzere saklayın.

darkraider

24.2.2013 22:42:20

0
Haftaiçi D&R'ın internet sitesinden oyunu ön sipariş vermiştim.Bugün,gönderdikleri dvd'yi açtım ve multiplayer paket kodunu girdim.Fakat sistem kabul etmedi.'Kullanıldı ya da geçerli değil' uyarısını verdi.Aynı hata ile karşılaşan oldu mu?

BSC Misafiri

23.2.2013 18:50:22

0
Bugün gittim yaptırmaya Teknosa'da hala başlamamış..

MooDyUK

6.2.2013 01:32:40

0
alalım bir tane senaryo oynayip koyarim kenara mp sarmadi hiç

kratosbaba

5.2.2013 20:26:15

0
15 martta tüm türkiyedemi satışa sunulacak ??

BSC Misafiri

5.2.2013 19:50:41

0
arkadaşlar the last of us, beyond two souls ve gelecek ps oyunları için herkes yetkili mağazalardan sony centerelardan sadece ve sadece bandrollü alsın, sakın 15 20 lira için spottan almayın kesinlikle değmez 50 bini geçip god of war 3 ün de rekorunu egale edelim tüm dünya ya bir kez daha sony aracılığı ile varlığımızı kabul ettirelim, herkes birbirini türk oyunculuğunun geleceği için bilinçlendirsin

Stygián

5.2.2013 19:42:50

0
Ben de üç beş kuruş farka bakılıp spottan alınmaması taraftarıyım.Bizi görüp değer veren nadir insanları kaybetmemek lazım..

cengizhan1903

5.2.2013 19:37:50

0
Hepsisony'den vericem onsiparisimi bende

BSC Misafiri

5.2.2013 19:21:13

0
hemen alıyoruz.. biter

SouthPark_Konsol delisi

5.2.2013 18:08:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: masterbatu Vatan blgisayarda satisi yok mu ? Bende vatanin hafta sonu %25 indiriminden yararlanir isi 90 tl ye getiririm demistim :D
Sanmam o indirime girmez bence

Xaerk

5.2.2013 18:02:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: TaKo Hayatımda ilk defa bir oyunun ön siparişini vericem. Kesinlikle spot almayalım arkadaşlar, ne Sony ne de bu oyun spot alınmayı haketmiyor. Türkiye'yi dünya haritası üzerinde bile hala bilmeyen sözde 1.dünya ülkesi vatandaşı biri sürü salak varken, bu adamlar oyunları Türkçe'leştiriyor.Tabi ki bunu babasının hayrına yapmıyor fakat en azından bizleri ticaret edilesi adam sıfatından sayıyor, bu da çok önemli bir gelişme oyun sektörü için. Spotta olacak mevcut fiyatı en az 100 TL'dir yine, +20 TL kimine göre yüksek bi ücret olabilir fakat varsın 1 hafta daha bekleyelim biraz daha para biriktirelim orjinal alalım. Bu bizim açımızdan güzel bir sınav olacak; eğer satış rakamları olarak güzel bir ortalama yakalarsak ülkece, artık Eylül ayında çıkacak GTA V gibi oyunların da Türkçe gelmesi çok yüksek ihtimal. Sony'nin Beyond, The Last Of Us vs. gibi diğer exc. oyunlarını saymıyorum bile ;) Bolumsonucanavarı ve DH üyeleri olarak gösterelim gücümüzü derim!
Reis yazını okuduktan sonra, gaza geldim. Hepsisony'e girip direk ön siparişi verdim. Şimdi cebime bakıyorum, 50 liram var.Kendi kendime ne yaptım, ben diyorum. Neyse umarım oyunu kapıya erken getirmezler. Olan harçlığıma olacak artık. EDIT:Ön siparişi veremedim.6 şubatta başlıyormuş.

TaKo

5.2.2013 17:24:45

+5
Hayatımda ilk defa bir oyunun ön siparişini vericem. Kesinlikle spot almayalım arkadaşlar, ne Sony ne de bu oyun spot alınmayı haketmiyor. Türkiye'yi dünya haritası üzerinde bile hala bilmeyen sözde 1.dünya ülkesi vatandaşı biri sürü salak varken, bu adamlar oyunları Türkçe'leştiriyor.Tabi ki bunu babasının hayrına yapmıyor fakat en azından bizleri ticaret edilesi adam sıfatından sayıyor, bu da çok önemli bir gelişme oyun sektörü için. Spotta olacak mevcut fiyatı en az 100 TL'dir yine, +20 TL kimine göre yüksek bi ücret olabilir fakat varsın 1 hafta daha bekleyelim biraz daha para biriktirelim orjinal alalım. Bu bizim açımızdan güzel bir sınav olacak; eğer satış rakamları olarak güzel bir ortalama yakalarsak ülkece, artık Eylül ayında çıkacak GTA V gibi oyunların da Türkçe gelmesi çok yüksek ihtimal. Sony'nin Beyond, The Last Of Us vs. gibi diğer exc. oyunlarını saymıyorum bile ;) Bolumsonucanavarı ve DH üyeleri olarak gösterelim gücümüzü derim!

GoldPunch

5.2.2013 17:12:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Hepsisony.com'da iki gün önce ön sipariş açılmıştı. Şuanda oyunu satın alabilirsiniz.
Ben de o arada sipariş verenlerdenim ama dün akşam tekrar kapandı. Tüm dünya ile aynı anda başlayacakmış. Yarın açılıyor tekrar.

BSC Misafiri

5.2.2013 16:49:01

0
Oyunu 7 subatta D&R dan on siparis vericem ve sony e destek olucam türk oyunculara bu güzelliği yaptigi icin. Beyler sakin spot almayin 30 tl icin bunu yapmayin türk oyuncularin gücünü gösterelim en az 50 bin satsin haydiiiii

BSC Misafiri

5.2.2013 16:39:04

0
Hepsisony.com'da iki gün önce ön sipariş açılmıştı. Şuanda oyunu satın alabilirsiniz.

masterbatu

5.2.2013 16:33:19

0
Vatan blgisayarda satisi yok mu ? Bende vatanin hafta sonu %25 indiriminden yararlanir isi 90 tl ye getiririm demistim :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ascension
+ TAKİBE
AL
94 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız