Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı

 
 
İlgi çekici ortamları bünyesinde barındıran ve Bethesda tarafından yayınlanan Ghostwire: Tokyo için geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile beraber oyunun PC sürümünden tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo kaldırıldı.
 
Denuvo koruması oyunun performansını etkiliyor 
 
 
 
SteamDB tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre 17 Nisan tarihinde Tango Gameworks tarafından geliştirilen Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo koruması kaldırıldı. Mevcut koruma 2022 yılı Nisan ayında oyuna dahil edildi. Yani bir yıldan biraz fazla süre sonra bu korumanın oyundan çıkarıldığını aktarabiliyoruz.
 
Denuvo koruması bazı tartışmaları beraberinde getiriyor. Çünkü PC üzerinde mevcut olan bu koruma ile performans üzerinde olumsuz etkilerin olduğu tartışılıyor. Genel olarak ilk etapta oyunun çıkışı ile beraber eklenen koruma, ilerleyen süreçte mevcut oyundan kaldırılıyor.
 
Öte yandan güvenlik yazılımı şirketi Denuvo kısa bir süre önce oyunları kıranları (crack) ve korsan olarak sunanları tespit etmek için tasarlanmış yeni filigran teknolojisini tanıttı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle GhostWire: Tokyo Bethesda Softworks The Evil Within geliştiricisi Tango Gameworks aksiyon macera oyunu
Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi

Rexroth

18.4.2024 20:49:53

0
Bu oyunda ilk çıktığında Denuvo yoktu, sonradan eklemişlerdi. Yani zaten oyun korsanda cirit atarken, sonradan Denuvo eklemeleri çok saçmaydı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GhostWire: Tokyo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız