Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostrunner Yeni Oynanış Fragmanı

 
Yayıncı All In! Games ve geliştiriciler One More Level, 3D Realms ve Slipgate Ironworks, birinci şahıs cyberpunk aksiyon oyunu Ghostrunner için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Yeni düşmanlar ve yetenekler gösteriliyor.
 
Ghostrunner yakın savaş ve parkur mekanikleri kısmında Dishonored ve Mirror's Edge'den esinlenmiş bir yapım. Hikaye kısmında ise cyberpunk ve kıyamet sonrası karışımı olan karanlık bir dünyada geçiyor. İnsanlık, yaşanan bir küresel felaket sonucu kule şehrinde yaşamak zorunda kalıyor ve kule şehri The Keymaster adlı baş kötü karakter tarafından şiddet, yoksulluk ve kaos ile yönetiliyor. Burada bir kişinin değeri bütün hayatlarına karar veren implant kategorisine bağlı. İmplantlar bireylere çocukluk döneminde veriliyor ve onun hangi sosyal gruba ait olacağını belirliyor. Ana karakterimiz iyi bir hayat sahibi olacak kadar şanslı değildi fakat bu yozlaşmış sistemi değiştirmek size kalmış.

Oyun hakkında daha detaylı bilgi için ilk bakış yazısını buradan okuyabilirsiniz.
  
Ghostrunner 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı ve IGN'in 16 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ghostrunner All In! Games One More Level Cyberpunk Aksiyon
Quantum Error Oynanış Teaser Fragman Maid of Sker Oynanış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

14.6.2020 21:00:16

+1
Bölüm tasarımı ve yetenek/düşman çeşitliliği olursa ömrü uzun olur.

MrHateD

14.6.2020 17:46:00

0
Oyun tasarımı ve görüntüler ilk başta izlerken beni cidden cezbeddi bi süre izledimve sonra izlerken ben bunu oynarken oynanış çeşitliğinin kısıtlılığı ve bölüm tasarımının boğukluğu yüzünden sıkılcağımı fark ettim en fazla dayanabiliceğim süre 45 dk kadar olmalı ama oyundaki gördüğümüz şeyler eskiden gördüğümüz mekaniklerin kopyası olmasından dolayı açıkçası tema ve tasarımlar cidden hoş ama oyundaki oynanış cidden vasat gözüküyor bu aşamada belki açık dünya olsa ve yaptığımız şeylerle gelişip yetenek ağacımızı kendimiz yükseltebilsek harika deneyimler yaşatabilicek bir oyun bunlar olmadığı sürece oyun duyulcak birkaç gün dikkat çekicek ve sonra sönüp gidicek gibi hissettirdi ... herneyse oyundaki parkur temasıda hoşuma gitti ama hiç bir gelişim yok yani dediğim gibi sanki mobil bir oyun oynuyormuş hissiyatı yaşatırdı bana ... umarım düşündüklerimi yaşamam ...

sh4dy_081991

14.6.2020 14:55:09

0
Demo da ray tracing acikken grafikleri yeni nesil kivamindaydi unreal engine 4 kullaniyor zaten o yuzden sasirmamak lazim. Gameplayi de begendim ben acikcasi mirrors edge tarzi akici oynanisa sahip.

BSC Misafiri

14.6.2020 14:42:50

0
Basit parkur, aksiyon oyunu, ilgimi çekemedi

HIGHER

14.6.2020 13:36:19

0
Çatışma olan sahnelerdeki grafikler müthiş, sesler de gayet iyi. Katanaya daha fazla animasyon ve ses eklemeleri lazım. Checkpoint sistemi de iyi.

mehmetalpertr

14.6.2020 11:15:11

0
tek vuruşta ölüyorsun o çok gıcık..

Guest-CA5FFA1B5

14.6.2020 10:07:14

0
demosuna bile katlanamadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostrunner
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız