Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostrunner Satışları 2.5 Milyona Ulaştı

 
 
Yayıncılığını 505 Games ve geliştiriciliğini One More Level, 3D Realms, Slipgate Ironworks ve All in Games'in üstlendiği aksiyon nişancı oyunu Ghostrunner'ın toplam satışları 2,5 milyon adedi aştı.
 
Oyun yeni bir dönüm noktasına ulaştı
 
 
 
Sevilen yapımlardan biri olan cyberpunk temalı Ghostrunner ilk olarak 27 Ekim 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store üzerinden) için çıkış yaptı. Ardından 10 Kasım 2020'de Switch, 28 Eylül 2021'de ise PlayStation 5 ve Xbox Series için piyasaya sürüldü.
 
Öte yandan serinin devam oyunu Ghostrunner II, 26 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve  Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. İkinci oyunda daha gelişmiş içerikler, animasyonlar, dövüş teknikleri ve daha fazlası yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ghostrunner All In! Games One More Level Cyberpunk Aksiyon
Todd Howard'dan Starfield Oyuncularını Kızdıran Açıklama: Sisteminizi Yükseltin Roblox Eylül'de Quest'e, Ekim'de PS5 ve PS4'e Geliyor

Hudson51

10.9.2023 00:57:04

0
Kısıtlı bir dünyaya ve tekrar eden bölümlere rağmen güzel başarı. Umarım ikinci oyunda tekrar etme ve kısıt olayını aşarlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostrunner
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız