Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostrunner 2 için ilk Konsept Çizimler Paylaşıldı

 
 
Cyberpunk temalı aksiyon oyunu Ghostrunner'ın devamı niteliğinde olan Ghostrunner 2 için ilk konsept çizimler paylaşıldı. Yayıncı 505 Games ile geliştirici ekipler One More Level, 3D Realms ve Slipgate Ironworks tarafından oyunculara sunulacak bu devam oyunu PlayStation 5, Xbox Series ve PC için geliştiriliyor. Oyunu henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Birinci şahıs aksiyon oyunu Ghostrunner'ın devamı geliştirilme aşamasında
 
 
 
27 Ekim 2020 yılında çıkış yapan serinin ilk oyunu artık devam oyununa kavuşuyor. Mayıs 2021'de duyurulan Ghostrunner 2 için ilk konsept çizimler de yayınlandı. Cyberpunk temasına sahip bu oyunda yine aksiyon dolu bir macera bizleri bekliyor olacak. Belirtilene göre ilk oyundan çok farklı bir yapı bizlere sunulmayacak ancak yine de oyundan beklentiler yüksek.
 
Ghostrunner'ın devam oyunu yeni nesil konsollara da çıkış yapacak. Bu sebepten dolayı ilk oyuna göre daha iyi grafiklere, animasyonlara ve mekaniklere sahip olması bekleniyor. İlk oyuna benzer şekilde devam oyunu tek oyunculu bir yapıya, hızlı tempolu bir aksiyon sistemine ve bilim kurgu - kıyamet sonrası bir temaya sahip olacak.
 
Oyun hakkında çok az detaya sahip olduğumuz bu süreçte Ghostrunner 2'den yeni fragmanlar ve bilgiler bekliyoruz.
 
Diğer konsept çizimler
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ghostrunner 2 505 Games One More Level
Escape Academy DLC 'Escape From Anti-Escape Island' 10 Kasım'da Çıkış Yapıyor Aksiyon Macera Oyunu Figment 2: Creed Valley, Konsollar ve PC için Duyuruldu

BSC Misafiri

6.11.2022 17:42:32

0
NCK: İlk oyunu epicgames'ten indirimle, kuponla almıştım, oynadım, bitirdim. Bu oyun bana Dying Light 1 oyununun Cyberpunk dünyasında geçen, çizgisel hikaye oynanışlısı gibi gelmişti hep. Tekrar oynamadım, bitirince doğrudan sildim oyunu zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostrunner 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız