Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima: Legends - Prove Yourself in Rivals Fragmanı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, 3 Eylül'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için bağımsız olarak çıkacak olan Ghost of Tsushima: Legends için "Prove Yourself in Rivals" adlı yeni bir fragman yayınladı.
 
Bağımsız olarak çıkış yapacak Ghost of Tsushima: Legends, iki yeni özellik olan Rivals Mode ve Gear Mastery System ile beraber oyunculara sunulacak.
 
Online tabanlı Legends sürümünü ayrı olarak satın alınabilir veya ana oyunu satın alarak bu sürüme de sahip olabilirsiniz.
 
Ghost of Tsushima: Legends Japon folkloru ve mitolojisinden esinlenilmiş yeni bir çevrimiçi co-op çok oyunculu tecrübe. Samuray, Avcı, Ronin veya Suikastçı sınıflarından birini seç, ister arkadaşlarınla ister çevrimiçi eşleştirme ile iki oyunculu hikâye görevlerini veya dört oyunculu dalga tabanlı sağ kalım görevlerini oyna. Ghost of Tsushima: Legends, Ghost of Tsushima - Tsuşima’nın Hayaleti sahiplerine ücretsiz indirme olarak sunulacaktır. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo açık dünya macera aksiyon çok oyunculu
Big Brain Academy: Brain vs. Brain, 3 Aralık'ta Switch'e Geliyor Beyond a Steel Sky 30 Kasım'da Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speederly

5.9.2021 12:46:02

0
legends oyunun kalitesini aşağı çeken kötü bir mod. inanılmaz amatör hissettiriyor. yapmasalar daha iyi olurdu. yada oyunun haritası içerisinde birşeyler olsaydı.

StarSCL

5.9.2021 11:22:50

0
@Vendrick Ben cevap vereyim. Oyun derken sanırın online modu soruyorsun. 4 kişilik mod bi yarım saati alıyor. 2 kişilik hikaye modu oynamak istersen o da 20-40 dk arası alıyor. Bazı görevler uğraştırıcı ve zordur. O yüzden 4 kişilik moda kıyasla daha fazla zaman alıyor.

Vendrick

3.9.2021 15:15:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Firoles Legends tamamen boş…</blockquote> arkadaşımla oynadık, tüm 2 kişilik senaryoyu bitirdik, oynamayı bilen 2 kişi olunca gayet eğlenceli ve hiç de boş değil :) ayrıca 4 kişilik Horde vari modu da oynadık, ücretsiz olarak verilmesi de cabası. Normalde Online pek fazla oyun da oynamıyoruz, ona rağmen çok keyif aldık
bende arkadaşımla oynamayı planlıyorum ama kaç saat sürüyor oyun ? ona göre arkadaşımda alacak

BSC Misafiri

3.9.2021 10:48:46

0
Şu laf edenlerin PlayStationu bile yok ya cadbcafhe çok komik bir olay

BSC Misafiri

3.9.2021 09:05:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Firoles Legends tamamen boş…
arkadaşımla oynadık, tüm 2 kişilik senaryoyu bitirdik, oynamayı bilen 2 kişi olunca gayet eğlenceli ve hiç de boş değil :) ayrıca 4 kişilik Horde vari modu da oynadık, ücretsiz olarak verilmesi de cabası. Normalde Online pek fazla oyun da oynamıyoruz, ona rağmen çok keyif aldık

Curtius

3.9.2021 02:21:28

0
ohh, azıcık da burdan sağalım

Firoles

2.9.2021 23:13:25

0
Legends tamamen boş…
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost of Tsushima: Legends
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız