Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GhostWire: Tokyo Işın İzleme Teknolojisini Destekleyecek

 
 
Tango Gameworks'te geliştirilmekte olan korku temalı aksiyon/macera oyunu Ghostwire Tokyo, sürekli büyüyen ışın izleme uyumlu oyunlar listesine katılan en son oyun olabilir. PlayStation gönderisine göre oyun Raytracing'i (Işın izleme) destekleyecek.
 
Oyun hakkında PS gönderisinde şu çarpıcı özellikler belirtildi:
 
Çarpıcı görseller: Işın izleme ve HDR ile PlayStation 5 konsolunun gücü ve hızı, Tango Gameworks'ün doğaüstü bir varlıkla çarpıtılmış benzersiz Tokyo vizyonunu keşfetmenize olanak tanır.
 
Hızlı yükleme:  Neredeyse anında yükleme süreleriyle harekete geçin ve PlayStation 5 konsolunun ultra yüksek hızlı SSD'si sayesinde Tokyo'nun perili sokaklarında yükleme süreleri olmadan gezinin.
 
Uyarlanabilir tetikleyiciler:  İster geleneksel silahlarla ister doğaüstü güçlerle savaşsın, uyarlanabilir tetikleyiciler sizi doğrudan aksiyonun içine çekecek.
 
Haptik geribildirim: Ghostwire Tokyo'daki her yetenek ve karakter eylemi için benzersiz dokunsal geribildirim ile paranormal yeteneklerinizin gücünü hissedin.
 
Uyumlu kulaklıklarda Tempest 3D AudioTech: Arka tarafta rahatsız eden bir kıkırdama sesi. Uzaktaki bir köpeğin havlaması. PS5 konsolunun 3D sesi, sizi bu eşsiz Tokyo oyununun ürkütücü sokaklarına çekecek. 
 
Ghostwire Tokyo, PlayStation 5 konsoluna ve PC platformuna çıkacak. Raytracing'in her iki platformda da mevcut olmasını bekleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech GhostWire: Tokyo Bethesda Softworks The Evil Within geliştiricisi Tango Gameworks aksiyon macera oyunu
Dragon Ball Z: Kakarot için Yeni Ek Paket Geliyor Nintendo Switch Japonya'da 20 Milyon Satışa Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.6.2021 23:25:45

0
Bu oyun patlayacak, yazın bi kenara....

Firoles

2.6.2021 21:18:35

0
Arkadaşlar Black Desert PS5 de oynanmıyor mu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GhostWire: Tokyo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız