Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GetsuFumaDen: Undying Moon, 14 Temmuz'da fiziksel sürümle beraber Switch'e geliyor!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla GetsuFumaDen: Undying Moon Nintendo Switch™ versiyonunun 14 Temmuz’da iki farklı fiziksel sürümle raflarda yerini alacağını duyurdu.Daha önce sadece dijital versiyonu bulunan oyunun 2 adet perakende sürümü olacağı belirtiliyor. Her iki sürümde de ortak olarak bir adet sanat kitabı, oyun müzikleri ve orijinal 1987 Famicon Gestufumaden oyunu bulunmakta.
 
GetsuFumaDen: Undying Moon, hack-and-slash aksiyon türünü geleneksel Japon sanatının vuruşlarıyla hayata geçirilen çarpıcı bir karanlık fantezi dünyasıyla birleştiriyor. Oyunun ukiyo-e tarzı görselliği, aynı anda hem ölümcül hem de tablo gibi bir oyun evrenine imza atarak GetsuFumaDen: Undying Moon’u roguelike türündeki diğer birçok oyundan farklı kılıyor.
 
 
- Fiziksel Sürümler:

(Standart Edition)
- Format: Nintendo Switch
- İçerik:
- Oyun Kartuşu
- GetsuFumaDen: Undying Moon
- Dijital Mini Artbook
- Dijital Mini Soundtrack
- Orijinal 1987 Famicon Gestufumaden oyunu
 
 
 
(Deluxe Edition)
- Format: Nintendo Switch
- İçerik:
- Oyun Kartuşu
- GetsuFumaDen: Undying Moon
- Dijital Mini Artbook
- Dijital Mini Soundtrack
- Orijinal 1987 Famicon Gestufumaden oyunu
- Fiziksel Hardcover Artbook
- Fiziksel Soundtrack (2xCD)
- 3 adet Görsel Kartı
 
GetsuFumaDen: Undying Moon, hack-and-slash aksiyon türünü geleneksel Japon sanatının vuruşlarıyla hayata geçirilen çarpıcı bir karanlık fantezi dünyasıyla birleştiriyor. Yaşayanlar diyarının seçilmiş lideri ve koruyucusu olarak, "Ölüm"ün üstesinden tekrar tekrar gelin, felaketin kaynağını yok etmek için Cehennemin derinliklerine inin ve Getsu klanının öteki dünyaya ait cephaneliğini ve güçlerini kullanın. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
GetsuFumaDen: Undying Moon Konami Roguelite Hack-and-Slash Aksiyon
Star Wars Jedi: Survivor Steam'de "çoğunlukla olumsuz" incelemelere sahip Mayıs ayının ortalarında çıkış yapacak PC oyunları: 15 - 22 Mayıs 2023

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GetsuFumaDen: Undying Moon
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız