Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Conan Unconquered PC için Duyuruldu

 
Yayıncı Funcom ve geliştirici Petroglyph, gerçek zamanlı strateji türündeki Conan Unconquered oyununu PC için duyurdu. 2019'un ikinci çeyreğinde çıkacak.  
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Petroglyph stüdyosundaki tecrübeli Star Wars: Empire at War ve Command & Conquer geliştiricilerinden, Barbar Conan evreninde geçen ilk strateji oyunu.

Conan Unconquered, Barbar Conan dünyasında geçen; kalenizi inşa etmeniz ve Hyboria'nın vahşi ordularından kurtulmak için yenilmez bir ordu kurmanız gereken bir strateji oyunu. Arkası kesilmeyen saldırılarda giderek daha zor düşmanlar kapılarınıza hücum edecek ve sizin kaynaklarınızı yönetmeniz, savunmanızı ilerletmek için yeni teknolojiler araştırmanız ve ordunuzu büyütmeniz gerekecek.

Oyunu isterseniz tek oyunculu olarak tamamen tek başınıza oynayabileceksiniz. Conan Unconquered ayrıca gerçek anlamda benzersiz, paylaşımlı çok oyunculu bir deneyim sunan iki oyunculu co-op olarak da oynanabilecek. Co-op oynanışta oyuncular bir üssü paylaşacak ancak her iki oyuncu da yeni binaları özgürce inşa edebilecek ve ortak hedeflerine ulaşmak için bir ordu toplayabilecek.

They Are Billions gibi oyunlara benzer olarak, düşman orduları size saldırmaya devam edecek ve istilaya ne kadar dayanabileceğiniz tamamen sizin kalenizi inşa etme ve ordunuza liderlik etme yeteneğinize bağlı olacak. Oynanış gerçek zamanlı ancak komutlar vermek ve yeni binaların inşasına başlamak için istediğiniz zaman oyunu durdurabileceksiniz. Savaşlar kanlı ve vahşi olacak. Oyuncular kalelerinde ölüme ve hastalıklara yol açabilecek ceset yığınlarından; çıkan yangınlara kadar çeşitli zorluklarla uğraşmak zorunda kalacaklar.

Vahşi kalabalık kapılarınızda. Düşeceksin mi yoksa fethedilmemiş olarak mı kalacaksın? 
 
Sinematik duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Conan Unconquered gerçek zamanlı strateji Funcom Petroglyph
Super Meat Boy Forever Nisan 2019'da Çıkacak Project Judge'ın Resmi İsmi Judgment Olarak Belirlendi, Batıya Yaz 2019'da Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.12.2018 18:07:20

0
Petroglyph Gems yeni westwood'dur. O yüzden güvenim tam. Güzel bir oyun çıkartacaklar ve bu oyun onlara red alert 4 yapma fırsatını da verecek diye umuyorum. Ha yüzüklerin efendisi mi? Tam total war için değil mi :)

BSC Misafiri

10.12.2018 16:29:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe yüzüklerin efendisinin strateji oyunu çıksın artık :/
https://www.youtube.com/channel/UCCLe3p0r-qSEfcWTTJWR04A

arnavut_efe

10.12.2018 09:58:37

0
yüzüklerin efendisinin strateji oyunu çıksın artık :/

BSC Misafiri

10.12.2018 08:12:19

0
sade o heykel yeter... ayrıca illidan ın sesi miydi o?

Antikaruh

10.12.2018 08:07:27

0
Strateji oyunu yapılacak başka bir evren kalmadı ? Conan çok saçma değil mi ? Ben mi o evren konusunda çok cahilim ... Hem herkesin bildiği bir isim olsun hemde isim hakları ucuz olsun falan dedilerse :))

BSC Misafiri

9.12.2018 13:56:41

0
Çizgiromanında genellikle arka planında anlatılan savaşlar vardı hatta Conan paralı asker olduğu hikayelerinde doğrudan dahil oluyordu :). Olması güzel fikir bence .Zaten RTS kıtlığı var sevdiğim hikayeyle anlatmaları daha güzel oldu

deliliktir

9.12.2018 13:13:55

0
Strateji oyunu fikri iyi hoş ama Conan evreninin bu tarz bir oyuna ihtiyacı var mı bilemedim.

mehmetalpertr

9.12.2018 02:46:14

0
hay yapacağınız işe be....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Conan Unconquered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız