Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

George Romero Oyun Yapmak İstiyor


 
     Kaç tane zombi filmi çevirdi bilemiyorum, ama George Romero'nun bu konuda çok başarılı yapımları bulunuyor. Kendisi oyun dünyasını da derinden etkilemiştir. Örneğin Dead Rising bana göre tamamen George Romero'dan etkilenilerek yapılmış. Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami de Romero'nun filmlerinden etkilendiğini söylemişti.
 
    Önemli oyunları etkileyen bu ünlü film yapımcısı oyun yapmak ister mi? George Romero kesinlikle bir oyun yapmayı istiyor, ama bazı sorunlarla karşı karşıya. Öncelikle kendisi sıkça oyun oynamadığını söylüyor. (Ülkemizde de oyun oynamadan oyun yapmaya çalışanlar var, film izlemeyen bir yönetmen düşünsenize)
 
    Bunun yanı sıra bir çok firma kendisine "sadece adını kullanalım sen rahatına bak" gibi tekliflerde bulunuyor.  Romero'nun Capcom ile de görüştüğünü söylemesi "Acaba Capcom da mı?" sorusunu getiriyor.
 
    George Romero'nun oyun dünyasında en azından bir deneme yapması eminim oyuncuların da ilgisini çekecektir. Zombileri konu alan bir oyun büyük bir eksikliği giderecektir.
     
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak George Romero Film Oyun Capcom Zombi
Deus Ex'e Final Fantasy Saç Modeli Silent Hill 2 Çekimlerine Bahar Sonunda Başlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız