Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Çekimlerine Bahar Sonunda Başlanacak


 
     Oyunların sinema dünyasına kazandırılması çabaları çoğu zaman başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Örneğin Resident Evil filmleri oyunun hayranları için tam bir hayal kırıklığıdır. Silent Hill'ın filmi ise oyunun hayranlarının büyük çoğunluğu tarafından beğenilmişti.
 
      Resident Evil: Afterlife ve Silent Hill filmlerinin yapımcısı Don Carmody, Silent Hill 2 ile ilgili çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Oyunun ve ilk filmin hayranları  için sevindirici bir haber veren yapımcı Silent Hill 2'nin çekimlerine bahar sonunda Toronto'da başlayacaklarını söyledi.
 
     Don Carmody'nin açıklamalarındaki önemli noktalar ise filmi yaparken tamamen oyunculara göre yapamayacaklarını söylesi (sonuçta bu ticari bir iş) ve oyunun hayranlarının tepki gösterme riskine değinmesi oldu.
 
     Anlaşılan Silent Hill'ın devam filmi de gerek oyunun hayranlarına gerekse de oyuncu olmayanlara hitap edebilecek bir film olacak. Oyunun hayranlarının Silent Hill dünyasını daha fazla anladıklarını bir kenara bırakırsak ilk film de öyle değil miydi?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
George Romero Oyun Yapmak İstiyor İngiltere'de Konsol Satış Oranlarında Büyük Düşüş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OguzhanKeskinbalta

22.11.2010 08:41:49

0
bence süper bir haber zaten serinin içinde konusu senaryosu en etkileyici olan silent hill 2 idi draması ve karısının hayatta olup olmadığı öldüyse neden öldüğü gibi soruların peşinde koşmak bir pc oyunu için fazlası ile sinematik ve dramatik idi...

darkmel

24.10.2010 04:47:04

-1
çok sıktı ama yani hep aynı hikaye gir silent hille koştur dur,a bi de ne ölmüşüm aynı yerler kokunç değil bence artık oyun filmi yapmasınlar holywood bence yaksın kendini artık

oktay_42

7.5.2010 16:20:43

0
Beklemeye değer :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız