Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Generation Zero Çıkış Fragmanı

 
Just Cause ve Mad Max oyunlarının geliştiricisi Avalanche Studios, açık dünya aksiyon oyunu Generation Zero'nun çıkış fragmanını yayınladı.

Generation Zero PlayStation 4, Xbox One ve PC için 26 Mart'ta çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

İsveç, 1980’ler. Kasaba sakinleri ortadan kaybolmuş, sokaklarda düşman makineler dolaşıyor. Bu muazzam açık dünyayı tek başına veya üç kişiye kadar arkadaşlarınla keşfet, istilacılara karşı kusursuz bir strateji oluştur ve karşı saldırıya geç. Generation Zero’da sadece kazanırsan hayatta kalırsın.
 
Tehlikeli açık dünyada hayatta kal: Kasaba halkının akıbeti ile ilgili daha fazla sırrı çözmek için aldığın görevleri tamamla ve hayatta kalma şansını arttırmak için düşmanlardan silah ve kaynakları yağmala.
 
Hazırlan ve karşı saldırıya geç: Silah, beceri ve ekipmanlarını doğru kombine ederek düşmana daha fazla yaklaşabilir, içlerine sızabilir ve yok edebilirsin.
 
1-4 Oyuncuyla çok oyunculu mod: Tek başına veya üç kişiye kadar arkadaşlarınla oyna, istilacılara karşı güç, kaynak ve becerilerini birleştir.
 
Hayatta kalmanın sırrı, doğru strateji, hayalet eylem ve iş birliği: Bazı düşmanlar doğrudan saldırılmayacak kadar güçlü, yani hayalet taktiklerle, sessizce hareket etmen ve düşmanın duyularını ve çevre unsurlarını avantaja dönüştürmen gerek.
 
1980’ler nostaljisi: Toplayacağın ganimetler arasında kendi özgün 80’ler görünümünü oluşturabileceğin kıyafetler ve saç şekilleri de var.

 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Generation Zero Avalanche Studios açık dünya hayatta kalma
FAR: Lone Sails PS4 ve Xbox One'a Geliyor WESG 2018 Dünya Finalleri'nde Şampiyon Windigo Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Generation Zero
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız