Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War'un Microsft'a Satılması Daha İyi Olmuş


     Gears of War serisinin yapımcı firması Epic Games, oyunun Microsoft'a satılması hakkında bir kaç yorumda bulundu. 
 
     Epic Games patronu Tim Sweeney, serinin Microsoft'a geçmesinin daha iyi olduğunu çünkü kendilerinin artık daha fazla GoW oyunu yapmak istemediklerini söyledi.
 
     "Hem Epic hem de Microsoft'un, oyun topluluğu için bariz bir şekilde en iyisi olan bir anlaşmayı yapabildiği nadir zamanlardan birisi oldu. Yeni Gears oyunlarının Microsoft tarafından yapılması, bu ismin Epic Games stüdyolarında kullanılmadan rafa kalkmasından daha iyi." diyen Sweeney serinin geleceği ile ilgili işe yarar bir şey yapmak istediklerini söyledi.
 
     "Bir markayı satmak çok nadir bir durumdur. Bir çok firma markalarını, taçlarını parlatan mücevherler gibi görürler. Ama biz Epic olarak daha pratik bir yaklaşıma sahibiz: Dünya daha çok Gears of War istiyor ama biz daha fazlasını yapmayacağız."
 
     Epic Games'in neden bu seriye devam etmek istemediği ile ilgili bir açıklamada yapan Sweeney "Her ne kadar bu oyunu çok sevsek bile, kendimize yeni bir yön belirledik." diyor. "Bizim online oyunlara, mücadeleci ve birlikte oynanabilecek oyunlara olan yaklaşımımız, çekirdek Gears hayranlarının büyük bir hikayeye dayalı tek başına oynanabilecek konsol oyunları isteğini karşılamayacaktı."
 
     Gears of War serisi Xbox platformunun en önemli serilerinden birisi. Serinin isim hakkını satın alan Microsoft'un, serinin yapımcılarından Rod Fergusson'un başında bulunduğu Black Tusk ile birlikte Xbox One için yeni oyununu duyurması bekleniyor.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vg247 gears of war black tusk epic games microsoft xbox one
Game of Thrones: Ascent iPad İçin Yayınlandı Titanfall'un Yeni Modları Ücretsiz Olarak Sunulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.3.2014 08:42:13

0
bence 3. oyunda hikaye bitti guzeldi eglendik . geow judgement de kotuydu cunku hikaye bitmisti cliff b. de gitmisdi. Adamlar cok zeki satip ölüsünden bile para kazandilar.

BSC Misafiri

27.3.2014 22:22:40

0
Yinede insanların Gears of War haberinde GoW kısaltmasını God of War sanmaları biraz abes kaçardı sanki

memoplayer

27.3.2014 18:17:15

0
Oyuncular arasındaki GoW kısaltması genellikle God of War'a göndermede bulunur. Gears of War ise çoğunlukla GeoW şeklinde kısaltılır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız