Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War: Judgment Hikayesi Pixar(!?)'dan!

Toy Story (Oyuncak Hikayesi) animasyon film tarihinin en iyi yapımlarından biriydi.
   Takipçilerimizin hatırlayacaktır; Epic Games bir süre önce Gears of War serisi hakkında verdiğin bir röportajda seriyi devam ettirmeyi istediklerini ancak hikaye odaklı oyun yapma konusunda tecrübesiz oldukları için muallakta kaldıklarını açıklamışlardı.
 
   Sanırız Epic'in sorunu serinin hikayesini devam ettirmekle sınırlı değil. Yapımcılar, hikayenin başını  konu alacak olan Gears of War: Judgment için de birilerine başvurdu: PIXAR!
 
   Toy Story, Finding Nemo, Wall-E ve UP gibi başarılı animasyon filmleriyle nam salan Pixar, Gears of War: Judgment hikayesinin nasıl daha vurucu olabileceği konusunda Epic'e bazı detaylar vermiş. Epic'den yapım direktörü Rod Fergusson'un yaptığı açıklamaya göre, güçlü ve etkili bir hikaye ortaya konulması için Epic Games ve Pixar bir günlüğüne birlikte ders çalışmışlar. Karakterlerin kişisel korkularını ve sevgilerini ön plana çıkarmak istediklerini dile getiren Fergusson, bu konuda Toy Story'nin Woody karakterini çok etkileyici bulduklarını açıkladı:
 
"Oyuna başladığımız andan beri hikayeyi güçlü kılmak üzere uğraşıyoruz. Bunu da endüstriye uygun ve en iyi şekilde  yapmak için doğal bir yolla neler yapabileceğimize baktık."
 
   Gears of War: Judgment, hikayenin başına dönerek Locust'ların çıkış yaptığı Emergency Day'in hemen sonrasında yaşananları konu edinecek. Ana karakterimiz ise Damon Braid olacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot epic games xbox 360 microsoft gears of war gears of war jugment people can fly pixar toy story
F1 Online Açık Betaya Geçti Amazon Almanya Wii U'nun Fiyatını Düşürdü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BigCrunch

26.6.2012 22:57:51

+1
Gerçekten takdir ettim. Pixar'dan sonra birde Christopher Nolan'ın fikirlerini de alsa hatta yapımda ona yüksek bir mertebe verse kesinlikle yılın oyununa ciddi rakip olur. Bu arada Toy Story dünyanın en iyi 39. filmi falan değil. IMDB sitesi senin benim gibi elemanların oylarıyla belirliyor filmleri. Resmi bir karar yok yani.

krnl

26.6.2012 22:56:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ana çocuk oyunu mu olacak?
Heeee evet.Senin gibiler için çocuk oyunu yapıyo epic(!)

BSC Misafiri

26.6.2012 20:16:30

-1
Ana çocuk oyunu mu olacak?

BSC Misafiri

26.6.2012 18:46:57

0
Epic games çok doğru bir karar vermiş takdir ettim gerçekten toy story dünyanın en iyi 39. filmidir buarada

2K

26.6.2012 18:30:23

+3
Şimdi bazı arkadaşlar animasyon filmleri direk çocuk sıfatına soktuğu için ve Pixar'ın hikaye yazmakta ne kadar başarılı olduğunu bilmediği için 'ana çocuk oyunu mu olacak' gibi yorumlar yapabilir ciddiye almayınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War: Judgment
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız