Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3'ün Yazarı Belli Oldu

 
 
     Gears of War 3'ün açıklanması ile birlikte Xbox 360 cephesinde hareketli dakikalar yaşanıyor. Kimilerine göre Xbox 360'ın en iyi oyunu olan Gears of War'un 3. oyununun ana yazarının Karen Traviss olduğu açıklandı.
 
     Bir bilim-kurgu yazarı olan Traviss daha önce de Star Wars serisinin kitaplarında roller almış. Böyle sevilen bir evrende rol alması bile onun kalitesini bir bakıma ortaya koyuyor.
 
     Gears of War serisinin baş tasarımcısı Cliff Bleszinski de Traviss'i överek bir romancının bakış açısından serideki karakterlerin kafalarının içindekini anladığını, eski karakterlerde olduğu kadar yeni karakterlerde de iyi bir iş çıkaracağını düşündüğünü söyledi.

      8 Nisan'da piyasaya çıkacağı açıklanan Gears of War 3'e ait bir kapak tasarımı da online ortamda dolaşıyor. Kapak tasarımı büyük ihtimalle sahte, aynı zamanda üzerindeki "tasarımın son hali değil" ibaresi de dikkat çekiyor. Bu tasarımı aşağıda görebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
4 - 10 Nisan Impulse Satışları Level-5 Önümüzdeki Hafta 5 Oyun Duyuracak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız