Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gearbox, Eski Oyunların İzinden Giden Bir Brothers in Arms Oyunu Geliştiriyor


    Gearbox'un Ubisoft'la beraber E3 2011'de duyurusunu yaptığı Brothers in Arms: Furious 4, serinn yapısından uzak bir temaya sahipti. Bu durum oyuncular tarafından eleştirilirken, daha sonra oyun hakkında fazla haber alamamış ve sonunda da iptal duyurusuyla karşılaşmıştık
 
    Furious 4'un iptalinin ardından birçok kez seriye 'asıl' şekline bağlı kalarak geri dönmek istediğini belirten Gearbox yetkililerinden yeni bir açıklama geldi. Yaptığı açıklamalarda firmanın başındaki isim Randy Pitchford, eski oyunların izinden giden bir Brothers in Arms oyununun geliştirildiğini söyledi.
 
    Pitchford, "Bunun üzerinde çok fazla düşündük ve serinin bitirilmeden ortada kaldığına karar verdik. Ne yazık ki projenin çok fazla kaynak, enerji ve para ihtiyacı var. Dolayısıyla bazı firmalarla partnerlik için görüşme halindeyiz." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gearbox brothers in arms ubisoft
Fable Legends'in Çıkış Tarihi Yalanlandı Fallout Shelter İki Haftada 5.1 Milyon Dolar Kazandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

winxperror

18.7.2015 01:54:38

0
BC2'nin başı çok güzeldi.Keşke Dice 15-20 saatlik ,zor , akıl isteyen tek kişiliği süper , MP'si de çok iyi olan WWII temalı bir BF yapsa.BF4 ,BF Hardline ve BF3 neden serinin en sıkıcı oyunlarıdır? (sıkıcı demedim , serinin en sıkıcısı) Çünkü silahlar çok güçlü , çok güçlü özellikler var.BC2'de oynama stiline göre özenle seçerdik silahları.Haritalar dandik BF4 , BFHL ve BF3'de.Üçünde de birsürü harita var.Ama hiçbiri Arica Harbor , Valparaiso yada Laguna Presa gibi değil.BF4'de PP2000 gibi bir silahla 300 metre civarından baya isabetli atışlar yapabiliyorsun.Helikopterler aşırı abartılı hareket kabiliyetine sahip.Vuruş hissi yenioyunlarda BC2'nin aksine çok kötü.BC2 benim gördüğüm en gerçekçi atış hissine sahipti.Parçalanma olayı saçma.Bazı yerler yıkılıyor.Bazı yerler yıkılmıyor.Biyere bomba atınca yıkılıp yıkılmayacğını bilmiyorsun.BC2'de haritanın %99'u yıkılıyordu.Yeni BF'ler de herkes maç sonunda en çok puanı kasıp birinci olmaya çalışıyor.Bir adamı öldürmek 100puanken , Squad Avenger Headshot Defense Double Triple derken 300 puanı buluyor.Herşeyi geçtim takım oyunu diye birşey kalmamış.BC2 , BF2 ve BF43 oyunlarına bakın ve de son çıkan 3 BF oyununa bakın.Lanet olsun EA'ya.Çoluk çocuk için oyun yaptırıyor.EA'nın sahipleri cepleri değil oyunculuğa değer verselerdi eskisi gibi oyunlar oynardık.Ki zaten sen kaliteli oyunlar yapmaya geri başlarsan ilk seferine BF4 gibi satmayabilir.Ama sonra insanlar alışacaktır.

Geldimmigordun

17.7.2015 00:22:33

0
nedir bu fps sevdası yaw yapsanıza tps spec opstan sonra adam akılı oyun bulamadım

ardaq

16.7.2015 23:01:00

0
dağıtıcı ubisoft gözüküyor nasıl bir kaynak sıkıntıları varsa

porsux

16.7.2015 22:38:23

+1
Sonunda ! Edit: Daha kaynak bakıyormuş beyfendiler, bu gidişle 2020 yi bulur çıkması

xX.3B.Xx

16.7.2015 22:36:59

+1
Çok iyi bi haber, 2.Dünya savaşı oyunlarını özlemiştik, umarım kısa zamanda çıkarırlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brothers in Arms: Furious 4
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız