Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gang Beasts'in Kutulu Versiyonu Xbox One ve PS4 İçin 3 Aralık'ta Çıkacak

 
Gang Beasts'in kutulu versiyonu Xbox One ve PlayStation 4 için 3 Aralık'ta piyasaya sürülecek. 12 Aralık 2017 tarihinde PlayStation 4 için çıkan ve 2017 yılının sonlarında tam sürümü çıkan oyunun fiziksel versiyonunu Skybound Games bir video ile duyurdu. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Beef City’ye Hoş Geldiniz

Gang Beasts renkli jelibon karakterler, çizgi film şiddeti ve Beef içermektedir. Oyun Beef City’nin Meatropolis kısmında yer almaktadır.

Süslü Gerginlik

Çetenizi yüzlerce renkteki kostüm parçalarıyla donatabilirsiniz. Daha sonra onları arızalı fabrika makinelerinde fırlatabilir, bakım kamyonlarının altında bırakabilir, pencere temizleme gondollarından ittirebilir ve ihmal edilmiş lunaparklarda terk edebilirsiniz.

Eğlenceli Tören

Beef City halkının kendilerini dönen fanlara itişini, tehlikeli atık yakma tesislerine atışını, güreş müsabakalarına girişini; şok, korku ve eğlence içinde izleyin.

Parti Atmosferi

Yerel oyun modlarında dört oyuncu ile, online modda ise sekiz oyuncu ile oynayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Gang Beast Bağımsız indie dövüş
The Witcher Dizisinin Çıkış Tarihi Yanlışlıkla Paylaşıldı Cyberpunk 2077'nin Bölüm Tasarımcısı Oyundaki Cinsiyet ve Çıplaklık Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Frantic22

12.9.2019 22:41:34

0
yıllardır beklediğim oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gang Beasts
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız