Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamestop, Xenoblade'i Kopyaladı mı?


     Nintendo Wii'de övgüler alan ve satış miktarı da oldukça yüksek olan MonolithSoft'un RPG oyunu Xenoblade Chronicles ile ilgili ilginç iddialar ortaya atılıyor. Bu iddialar Gamestop'ın başını büyük belaya sokabilir.
 
     Gamestop'a yakın kaynakların Kotaku'ya yaptığı açıklamalara göre ünlü perakendeci piyasada pek bulunmayan Xenoblade Chronicles'tan birkaç bin adet kopyaladı ve bu kopyaları stoklarına sonradan giren 2. el oyunlarmış gibi satmaya başladı. Üstelik bu ikinci el oyunlar Xenoblade Chronicles'ın piyasada zorlukla bulunmasından dolayı 90 dolardan satılıyor.
 
    Şu ana kadar Gamestop'tan herhangi bir açıklama gelmedi, ama eğer böyle bir durum yaşanırsa ünlü perakendecinin başı hem oyuncularla, hem de Nintendo ile büyük bir belaya girebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Monolith RPG Nintendo Xenoblade Monado Aksiyon
The Elder Scrolls Online'a Sürekli DLC Çıkacak Little Big Planet Duyurusu Yarışma İle İlgili

Noctis_Strife

13.8.2013 16:05:17

0
fiyat etiketini gören Gamestop milleti nasıl sömürürüm fikriyle yola çıkmıştır, (inkâr edecektir tabii) işte ticaret budur...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız