Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Games for Windows Live'a Destek Artıyor


 
    Microsoft'un daha fazla söz sahibi olmak istediği dijital oyun pazarlama sektörü için kurduğu Games for Windows Live servisine ünlü firmalar destek veriyor.
 
    Yapılan açıklamaya göre Rockstar Games, GTA III ve Max Payne, Square Enix'ten Deus Ex: Game of the Year Edition, Capcom'dan Lost Planet 2 ve Dead Rising 2 gibi oyunlar bu serviste satılacak.
 
     Capcom'dan Christian Svensson "Games for Windows Marketplace için bazı büyük oyunlarımızı ilk günden satışa çıkarma planımız var" sözleriyle bu servise ne kadar büyük bir destek vereceklerini vurguladı.

      PC'de dijital oyun pazarı gün geçtikçe büyüyor ve önümüzdeki yıllarda bu pazarın oyun dünyasında çok daha önemli bir konuma oturması bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Rising 2 Capcom Action PS3 Xbox 360 Games for Windows Live
Rock Band 3'e John Lennon Albümü Eklenecek Blood Drive'ın Kapak Tasarımı Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

27.10.2010 20:09:29

0
MS'yi hafife almayın Live ile nasıl Sony'ye ders verdiğini görmüş biri olarak rakip olabilir ama Steam'i yakalaması zor Valve'de boru değil Dijital pazar konusunda..

BSC Misafiri

27.10.2010 02:12:09

0
Microsoft isterse yapar. Games For Windows Live yakın zamanda PC'nin Online ağı olacaktır tıpkı Xbox'ta Xbox Live ve Playstation'da PS Network gibi. Ki Xbox Live ile Games For Windows Live aynı servis buda büyük bir avantaj.

Sanadamilolo

26.10.2010 22:48:34

0
rekabet mi :Dhele ise giren windowssa :Dwindows işletim sistemi ve xbox dışında bisi yapmasın.yapınca nolduğunu görüyoruz ;)

gunescan

26.10.2010 17:13:41

0
steam kadar büyürse rekabet olabilir mi ? o.O
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 2
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız