Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game Builder Garage Kutulu Versiyonu Avrupa’da 10 Eylül’de Çıkıyor

 
 
İlk olarak 11 Haziran'da Nintendo eShop'ta piyasaya sürülen Nintendo Switch için Game Builder Garage, 10 Eylül'den itibaren Avrupa'daki perakendecilerde kutulu olarak sunulacak. Game Builder Garage'a ve renkli Nodon karakterlerine daha yakından bakmak için Game Builder Garage (Nintendo Switch) fragmanına göz atın. Oyun üzerinde çalışan iki geliştiriciden oyunla ilgili bir fikir edinmek için videoya göz atın: Ask the Developer Vol. 1, Game Builder Garage. Game Builder Garage'ı denemek isteyen hevesli oyun yaratıcıları için Nintendo eShop'tan ücretsiz bir demo sürümü indirilebilir.
 
Oyunculara adım adım rehberlik eden bir dizi etkileşimli ders içeren Game Builder Garage, herkesin Nintendo'daki zihinlerden video oyunu yaratmanın temel kavramlarını önceden deneyim gerektirmeden öğrenmesine olanak tanır. Bu dersler sayesinde oyuncular, Nodon adlı renkli yaratıkları yerleştirerek ve onları birbirine bağlayarak sıfırdan nasıl oyun kuracaklarını keşfedecekler. Game Builder Garage'da her biri kendi benzersiz işlevine ve eşleşecek bir kişiliğe sahip düzinelerce Nodon var. Nodon'un yardımıyla, herkes eğlenceli, erişilebilir ve görsel merkezli bir şekilde sunulan programlama konseptleriyle boş bir sayfadan çalışan video oyunu prototipine kısa sürede geçebilir.
 
Oyuncular derslerde ilerledikten sonra, Serbest Programlama modunda kendi oyun fikirlerini hayata geçirmeye başlamak için iyi bir donanıma sahip olacaklar. Hem derslerde hem de Ücretsiz Programlamada, bir düğmeye basit bir şekilde basarak programlama ekranı ile oyun ekranı arasında geçiş yapmak mümkündür, böylece hevesli içerik oluşturucular programlamalarını kurcalayabilir ve fikirlerini oyunda hızlı bir şekilde test edebilir. 
 
Biraz ilham almak isteyen herkes internet üzerinden veya yerel bir kablosuz bağlantı aracılığıyla arkadaşları ve ailesiyle oyun takası yapabilir ve oyun indirebilir.* Bu, oyuncuların kendi kreasyonlarından bazılarını sergilemeleri ve aynı zamanda başkaları tarafından oluşturulan oyunları kontrol etmeleri için harika bir yol olabilir. İndirilen oyunları Ücretsiz Programlama modunda incelemek ve böylece kullanılan programlama üzerindeki perdeyi aralamak bile mümkündür - oyuncuların birbirlerinin oyunlarını incelemesi ve yeni numaralar öğrenmesi için harika bir yol.

Game Builder Garage bir Joy-Con kumandası, Nintendo Switch Pro Controller veya Nintendo Switch Lite** kontrolleri ile kontrol edilebilirken, Nintendo Switch yuvasındaki USB bağlantı noktasına takılı uyumlu bir fare kullanarak oyunlar oluşturmak da mümkündür.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Game Builder Garage Nintendo eğitici oyun oluşturma yazılımı
Bless Unleashed 6 Ağustos'ta Çıkacak Ghost of Tsushima Oyuncu İstatistikleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game Builder Garage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız