Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Galactic Civilization 3, Mayıs Ayında Erken Erişim Sürecinden Çıkıyor


       Kaynak toplayıp uzayın derinliklerinde medeniyetinizi genişletmeye çalıştığınız strateji oyunu Galactic Civilizations 3, uzun bir süredir Steam Erken Erişim'deydi. Yapımcı ekip oyunun Erken Erişim'den çıkıp tam sürüm olarak oyuncularla buluşma tarihini duyurdu.
 
      Galactic Civilizations 3, 14 Mayıs'ta tam sürüm olarak çıkışını yapacak. Yapımcı ekip Stardock, Galactic Civilizations 3'ü "en geniş ve en çeşitli açık dünya strateji oyunu." olarak tanımlıyor. Oyunda galaksiyi isterseniz kaba kuvvetle, yolunuza çıkanı öldürerek fethedebilir isterseniz de daha barışçıl yollarla başka halkları bünyenize katabilirsiniz. Oyunun zengin mod desteği de Galactic Civilizations 3'ü uzun ömürlü yapan bir başka etmen.
 
       Halen Steam Erken Erişim sürecinde olan yapımın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun fiyatının 75 TL olduğunu belirtelim. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com galactic civilizations 3 galactic civilizations iii stardock strateji uzay space pc
PS2 Klasiği Legend of Kay Yenilenmiş Görselleriyle Tekrar Oyuncularla Buluşuyor "Total War: Warhammer, Tarihsel Total War Oyunlarının Gelişimini Etkilemeyecek"

Hasikomen

23.4.2015 07:33:09

0
Beklediğimden daha erken çıkıyor, efsane geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Galactic Civilizations 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız