Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gabe Newell: "Origin'in Daha Çok Yolu Var"


     Steam ile birlikte kârlarını katlayan Valve, son dönem içerisinde yeni rakiplerle tanışmaya başladı. Bunlardan en güçlüsü de Electronic Arts'ın dijital satış platformu Origin. Ancak Valve'ye göre Origin'in, her ne kadar özel oyunlara sahip olsa da, daha gitmesi gereken çok uzun yollar var.
 
     Bir röportajda konuşan Valve patronu Gabe Newell, "Origin adına yapılması gereken çok uzun işler var. Bunu bir tüketici olarak söyleyebilirim." açıklamasını yaptı. Röportaj sırasında yöneltilen "Origin iyi gidiyor mu?" sorusuna Newell, "Bu soruyu geçmek istemiyorum, şimdilik Origin'de işlerin harika gittiğini söyleyemeyeceğim." yanıtını verdi. 
 
     Gabe Newell her ne kadar röportaj sırasında Electronic Arts'a Origin - Steam hususunda göz dağı verse de konunun ardından her zaman olduğu gibi EA'a açık kapı bıraktı. Konuşmasında Newell, "Tabiki onların oyunlarını Steam'de görmek isteriz. Bundan biz de, EA müşterileri de memnun olacaktır." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC steam origin ea electronic arts valve dijital satış
Brink'in Satışları 2.5 Milyonu Aştı Trials Evolution Hasılat Rekoru Kırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

onurtrick1

21.4.2012 19:52:50

0
2012 de half life ile ilgili herhangi ellle tutulur bişey(video görüntü v.s)verilmezse steam heasbımı satacam aha buraya yazıyorum.

E_Aydin35

21.4.2012 12:29:07

0
Adam Allah bilir içinden gelenleri söylese.... :))

RealArek

21.4.2012 11:05:50

0
origin anca 2 yıl sonra steam gibi ola bilir steam şuanda en iyisi battlefield 3 steam gelmedi ya orası kötü işte

waltran

21.4.2012 10:57:13

0
programı açınca halen başlıkta "origin beta" yazıyor bu bile bana daha gitmesi gereken çok yolu olduğunu gösterir onun dışında piyasadaki oyunları toplayıp satabilir o sorun değilde bir steam kadar topluluk oluşturması, kullanıcı kolaylığı sağlaması çok çok uzun sürecek gibi görünüyor ki adamalr halen betadan bile çıkamamışlar...

Chidori

21.4.2012 10:34:23

0
Origin için biraz geç kalındı doğal olarak arada büyük bir açıklık oluştu fakat kapatılamayacak kadar değil. Zamanla origin'de kalkınır.

desiremusic

21.4.2012 08:15:51

+1
EA gerçekten yapamıyor bu işi origin sürekli hata veriyor oyunun ortasında pat diye çıkıyor oyundan. Hani BF3 falan neyse ama FIFA 12'de bunu yapınca uyuz oluyorum. Keşke steam'le çalışsalarda biz de rahatlasak, zoraki bir şekilde origin kullandırıyorlar. Başka çaremiz yok ya...

onrsvnc

21.4.2012 03:02:31

+4
gerçekten de son cümlesine hak veriyorum benim steamde birsürü oyunum var bunların içinde ea games oyunlarım da var şimdi her bilgisayarımı açtığımda 2 farklı program açılsın 2 farklı hesabım olsun onlardan mailler gelsin istemem haliyle sadece steamde kalmak isterim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız