Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA: Vice City'nin Nextgen Modu için İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yeni yıla giriş yapmamızın ardından yeni projeler ve fan yapımı modlar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise bu ayın başlarında duyurulan Grand Theft Auto: Vice City'nin Rage oyun motoruna taşınması projesi için yeni bir oynanış fragmanı yayınlanmış durumda. Bu fragmanla beraber oyunun nasıl bir yapıya büründüğünü ve nasıl değişim geçirdiğini görebiliyoruz.
 
Modun 2025 yılında yayınlanması planlanıyor 
 
 
 
Geçtiğimiz hafta bu modun arkasındaki ekip oyunun genişletilmiş bir oynanış videosunu paylaştı. GTA Vice City Nextgen Edition adıyla karşımıza çıkacak olan bu proje orijinal oyundaki tüm görevleri RAGE Engine oyun motoruna aktarmayı hedefliyor. Modun şu anda çıkış tarihi olarak 2025 yılı belirtiliyor. Yani önümüzde uzun bir yol var diyebiliriz.
 
Geliştirme aşamasında bulunan modda aynı zamanda Definitive Edition sürümünden şehir yapısı ve silahları da alıyor. Daha gelişmiş bir versiyon ile beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen yeni mod içerisinde aynı zamanda Xbox konsolundaki sürümde yer alan tüm araçlar da buradaki yerini alacak. Ayrıca tüm karakterler ve orijinal radyo istasyonları da projeye dahil edilmiş durumda.
 
Genişletilmiş oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming grand theft auto vice city gta vc rockstar games ios android
Call of Duty: World at War için RTX Remix Demosu Yayınlandı Ancient Weapon Holly 8 Mart'ta Konsollar ve PC İçin Çıkıyor

Babblebabble

30.1.2024 12:34:35

0
4'ün motoruyla yapılmış o.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto: Vice City
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız