Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA+ Abonelerine Müjde: GTA: Liberty City Stories ve Chinatown Wars Ücretsiz

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulan ve hala da oynana yapımlar arasında yer alan Grand Theft Auto V ve çevrimiçi sürüm GTA Online için yeni içerikler sunulmaya devam ediliyor. Bu doğrultuda GTA Online oyunu için kullanıcılara sunulan GTA+ abonelik servisine üye olanlar iki yeni oyuna ücretsiz kavuşuyor.
 
GTA+ abonelik servisiyle beraber iki farklı oyun ücretsiz veriliyor
 
 
 
Abonelere birçok ek içeriğin sunulduğu GTA+ abonelik servisi kullanıcılara çeşitli kolaylıklar sağlıyor. Şimdi ise Rocsktar yeni bir hamleyle Grand Theft Auto: Liberty City Stories ve Grand Theft Auto: Chinatown Wars adlı oyunları bu servise üye olanlara ücretsiz olarak dağıtıyor. İki oyun da karşımıza mobil platformda karşımıza çıkıyor.
 
Grand Theft Auto: Liberty City Stories oyununda Doğu Sahiline tekrar geri dönüyoruz. Burada Leone Ailesinin eski akil adamı Toni Cipriani bir çete üyesini öldürdükten sonra uzaklarda saklanarak geçirdiği yıllar bizlere sunuluyor. Bu olayların akabinde ise,Liberty City'e doğru geçiş yapıyoruz.
 
Grand Theft Auto: Chinatown Wars oyununda ise babasının öldürülmesinin ardından Huang Lee'ye basit bir görev veriliyor. Bu görev de Liberty City'deki Triad çetelerinin kontrolünü tutmaktan geçiyor. Biz de bu amaçla beraber oyuna adım atıyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera hikaye online çevrimiçi mod gta v
Dragon Quest Monsters Super Light Hizmetine Son Veriliyor Final Fantasy 14 için Özel Bir Xbox Kontrolcüsü Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.10.2023 11:05:29

0
saçmalık

yaratıc1KLAVYE

24.10.2023 02:41:12

0
GTA+ denilen şey, başlı başına saçmalık.

piratekingxi

23.10.2023 17:39:50

0
Ne müjde ama

Jer Aders

23.10.2023 15:44:53

0
LCS oyundan atma problemi giderilmemiş, Chinatown ise kontrolleri zor geldi bana. Kısacası değmez oynamaya. Pc de emülatörlerle oynayın daha iyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto Online ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız