Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Furi Geliştiricisinin Yeni Oyun Haven'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
Furi'nin arkasındaki stüdyo The Game Bakers, yeni oyunu Haven için çıkış tarihi verdi.

3 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkacak. 2021'in ilk çeyreğinde PlayStation 4 ve Switch'e gelecek.
 
Romantik macera rol yapma oyunu Haven'da kayıp bir gezegene kaçan iki sevgili olarak oynayacaksınız ve bu iki sevgili için önemli olan tek şey birlikte kalabilmek.
 
Büyüleyici bir dünyayı keşfedecek, önemli diyalog seçimleri yapacak ve sizi ayırmak için karşınıza çıkan düşmanlarla savaşacaksınız. Savaş sistemi ne tam olarak sıra tabanlı ne de gerçek zamanlı. İki karakter için de kullanmak istediğiniz özelliğin atılı olduğu tuşa basılı tutuyorsunuz ve dolduktan sonra istediğiniz zaman tuşu bırakarak saldırıyı yapıyorsunuz. Zincirleme saldırılar yapmak ve saldırıları birleştirmek taktik ve senkronizasyon gerektirir.
 
 
Haven tek oyunculu bir oyun olarak tasarlandı. İki karakteri de aynı anda kontrol etmenizi istiyor fakat bir arkadaşınız veya sizin için özel olan biriyle co-op olarak oynamanız da mümkün. 
 
Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Haven The Game Bakers co-op macera yol yapma oyunu
Tropico 6, Surviving the Aftermath ve Griftlands Switch'e Geliyor PlayStation Plus Collection Tam Listesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Haven
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız