Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FunPlus Phoenix, GODSENT CS:GO Kadrosuyla Sözleşme İmzalamaya Hazırlanıyor

 
     FunPlus Phoenix, GODSENT CS:GO kadrosunu bünyesine katmaya hazırlanıyor.
 
     Yeniden Counter Strike: Global Offensive elektronik spor arenasına girmek isteyen FunPlus Phoenix, Avrupa'nın en iyi 20 CS:GO takımı arasında bulunan İsveçli espor organizasyonu GODSENT takım yönetimiyle kadrosuyla görüşmelere başladı. Çinli elektronik spor organizasyonu GOSENT CS:GO kadrosunu bünyesine katmak istiyor.
 
GODSENT CS:GO Kadrosu 
 
Jesse "zehN" Linjala
Kevin "kRYSTAL" Amend
Martin "STYKO" Styk
Pavle "Maden" Boškovic
Asger "Farlig" Jensen
 
Jonatan "Devilwalk" Lundberg (Koç)
 
     DBLTAP'ın geçtiğimiz günlerde yayınladığı haberde GODSENT yönetiminin CS:GO takım kadrosunu satmayı düşündüğü ve ismi açıklanmayan bir takım ile görüşmelere başladığı bildirilmişti. HLTV'nin dün yaptığı haberle birlikte GODSENT yönetiminin görüşmelere başladığı takımın FunPlus Phoenix olduğu bildirildi.  
 
     Geçtiğimiz yıl Paris'te League of Legends Dünya Şampiyonası unvanını kazanan FunPlus Phoenix, mart ayında CS:GO arenasına girdi. Flashpoint 1 turnuvasına katılacağını duyuran ekip, Danimarkalı takım Heroic ile anlaşma imzalandı. Ancak anlaşma Patrick "?es3tag?" Hansen'in Temmuz ayında Astralis'e transferiyle birlikte feshedildi ve FunPlus Phoenix, turnuvanın 1. etabında çekilme kararı aldı. Son olarak Swole Patrol kadrosuyla yapılan görüşmelerin de bozulmasının ardından Bad News Bears ile anlaşma sağladı fakat takım kadrosu kısa bir süre önce dağıldı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Ghostrunner 2021'de PS5 ve Xbox Series'e Geliyor Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2 Epic Games Store'da Ücretsiz; Cadılar Bayramı İndirimi Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız