Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Full Metal Alchemist RPG Geliyor!

Bir ağabey ve kardeşin yaşadığı trajik bir olay ile başlayan FMA içinde dram, komedi, aksiyon öğeleri barındıran eşsiz bir yapıt.
 
Efsane Full Metal Alchemist animesini izlemeyen var mı? Eğer henüz izlemediyseniz ya da daha önce herhangi bir anime tecrübeniz olmamışsa Full Metal Alchemist'e başlamanızı gönülden tavsiye ederiz.
 
Çok popüler bir anime olan ve dünyaca kült haline gelen Full Metal Alchemist'in şimdiye dek epey bir oyunu yapıldı. Genelde aksiyon, ya da aksiyon-RPG tarzında olan bu oyunların çehresi son yapılan duyuru ile değişecek gibi görünüyor.
 
Namco Bandai, son yaptığu duyuruyla Fullmetal Alchemist: To the Promised Day oyununu duyurdu. Bu oyunun en çok dikkat çeken kısmı ise oyunun saf bir RPG olması.
 
Oyunun yönetmeni Usui, bu oyunu hayranlarının yoğun talepleri doğrultusunda yarattıklarını açıkladılar.
 
Şimdilik Fullmetal Alchemist: To the Promised Day ile ilgili herhangi bir bilgi elimizde yok. Ancak çıktığı gibi sizlerle paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu arada oyun şimdilik sadece Japonya için çıkacak gibi görünüyor... Bencil Japonlar...
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak full metal alchemist rpg namco bandai
Street Fighter 4 iPhone'a da Çıkıyor Ubisoft, 12-18 Ayda Bir Bomba Çıkaracak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fullmetal Alchemist: To the Promised Day
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız