Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Frostpunk 2 Çıkış Tarihi Açıklandı: Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini 11 bit studios'un üstlendiği kıyamet sonrası şehir kurma oyunu Frostpunk 2'nin çıkış tarihi belli oldu. Oyun 2024 yılı içerisinde Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Şehir kurma oyununun devamı geliyor
 
 
 
İlk oyunla beraber büyük bir ivme yakalayan serinin yeni oyunu 2024 yılı içerisinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 11 bit ekibinde yardımcı yönetmen ve tasarım yönetmeni Jakub Stokalski bir basın açıklamasında yeni oyun hakkında şunları belirtiyor:
 
"Frostpunk 2 tamamen şehir kurma üzerine kurulu bir içeriği bünyesinde barındırıyor. Ancak bu kez sosyal statü konusuna çok daha fazla özen gösterdik. Sosyal farklılıkların ateşlediği iç karışıklıklar, oyuncuları yeni türden tehditlerle karşı karşıya kalacakları anlamına geliyor. İnsanoğlunun hırsı, fikirleri ve ideolojileri bu oyun içerisinde işleniyor ve her şeyin fazlası zarar olarak karşımıza çıkıyor. "
 
Frostpunk 2 çok beğenilen ve BAFTA adayı toplumsal hayatta kalma oyununun devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Buhar çağının geride kaldığı ve insanlığın en yeni kurtuluşuna petrolün önderlik ettiği oyunda yeni tehditler gün yüzüne çıkıyor. 
 
Frostpunk 2 çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Frostpunk 2 çıkış tarihi Türkçe dil
Cities: Skylines II Çıkış Tarihi Açıklandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu Starfield için Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yeni Sürümler, Xbox Kontrolcüsü ve Dahası!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.10.2023 12:55:08

0
Söylediklerine göre artık tek başına karar alamıyacagız ..

Dhalsim

13.6.2023 22:12:40

0
İlk oyunda atmosfer şahaneydi fakat oynanış çok zorlamıştı beni. Güzel oyun dilerim 2.si daha güzel olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Frostpunk 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız