Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Street Yakın Zamanda Hizmetini Kapatıyor

 
 
Microsoft, oynaması ücretsiz arcade yarış oyunu  Forza Street'i Nisan 2019'da PC için ve Mayıs 2020'de iOS ve Android için piyasaya sürdü. Şimdi PC sürümünden üç yıldan kısa bir süre sonra Microsoft oyunun hizmetlerine son vereceğini duyurdu.
 
Oyunun son güncellemesi bu haftanın başlarında 10 Ocak'ta yayınlandı. Sunucular 2022 Baharında kapatılacak. Uygulama içi mağaza zaten önceki dönemde kapatıldı. Oyun İçi Mağazada kalan paralar, oyun içi öğelerde kullanılabilir.
 
Forza ekibi kapanışla ilgili ek olarak şunları belirtti: "Forza Street ile oluşturduğumuz oyuncu topluluğu için gururlu ve minnettarız. Öğrendiklerimizi yeni ve heyecan verici Forza ürünleri oluşturmak için kullanmak istiyoruz," dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Forza Street Microsoft Turn 10 Studios oynaması ücretsiz yarış oyunu
Ritim Aksiyon Oyunu Beat Souls, Şubat'ta Konsollara Geliyor Twisted Metal Reboot'un Sony'nin Firesprite Stüdyosuna Devredildiği Bildirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.1.2022 12:06:18

0
Zaten bu oyun Forza için geliştirilmedi. Benim anlamadığım nokta zaten oynanmayan bir mobil oyunu niye satın alıp ismini Forza Street yaptılar akıl kârı değil. Oyun tamamıyla vites attırma üzerine kurulu, bu oyun ile hem forzanın ismini lekeledi hemde parasını çöpe attı...

BSC Misafiri

14.1.2022 09:52:18

0
Microsoft pişmanlıktır. Forza 7 de kaldırıldı. Halo Crysis'ten daha kötü grafiklerle çıktı hata üstüne hata yaptılar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Street
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız