Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Horizon 4'e Artık Ek içerik Gelmeyecek

 
 
Forza Horizon serisi, oyunculara keşfedecek çok sayıda harita ve özgürlük deneyimi verdiği için kullanıcılar arasında inanılmaz derecede popüler olduğunu kanıtladı. Forza Horizon 4 son güncellemeler ile oyuncuları İngiliz kırsalına gönderdi ve ayrıca mevsimsel hava değişiklikleri ekledi. Daha önce oyuna eklendiğini gördüğümüz arabalar her güncelleme için yenilendi ve bu da hayranlara her aracın kilidini açma şansı verdi. Şimdi, üç yıllık düzenli güncellemelerden sonra, oyuna artık yeni içerik gelmeyecek.
 
Oyun geliştiricileri önümüzdeki versiyonun Forza Horizon 4'e ek içerik gelecek son güncelleme olacağını onayladı. Oyun neredeyse üç yıldır var olmasına rağmen, hayran kitlesi güçlü kalıyor ve güçlenmeye devam ediyor. Hayranlar şimdi, bu yıl 9 Kasım'da piyasaya sürülecek olan Forza Horizon 5'in çıkışını bekliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerficial Forza Horizon 4 Microsoft Playground Games Xbox One Windows 10 PC
Sky: Children of the Light Oyunu Nintendo Switch'e Geldi Warface Artık Epic Games Store'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

haktan24

30.6.2021 20:30:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Bugra4129 windows store da ki oyun akarken steam versiyonunda takılmalar oluyor yarım saat oynadım direk iade ettim.</blockquote> Bunu çok duyduğumdan şu an çerez fiyatına düşmüş steam sürüme hiç el atmıyorum. Boşa ihale almayalım başımıza :D
niyetin varsa al güncellemeler ile o sorunlar çözüldü suanki fiyatları hakikatten cerez parası alacaksan en full paket olanını al ultimate olması lazım hem microsoft hemde steam sürümü mevcut evet steam sürümü ilk zamanlar sıkıntılıydı suan öyle bi problem yok keyifle oynayabilirsin standart sürümü almada alacaksan ultimate al keyfine bak...

BSC Misafiri

30.6.2021 16:38:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: Bugra4129 windows store da ki oyun akarken steam versiyonunda takılmalar oluyor yarım saat oynadım direk iade ettim.
Bunu çok duyduğumdan şu an çerez fiyatına düşmüş steam sürüme hiç el atmıyorum. Boşa ihale almayalım başımıza :D

Bugra4129

30.6.2021 13:40:08

+1
windows store da ki oyun akarken steam versiyonunda takılmalar oluyor yarım saat oynadım direk iade ettim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Horizon 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız