Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager Touch 2018 Switch için Derecelendirildi

 
   Football Manager Touch 2018 Switch'e gelecek gibi görünüyor. Oyun Kore Oyun Derecelendirme Kurulu tarafından Switch için derecelendirildi.
 
   Football Manager Touch 2018 şu anda PC, Mac, Linux, iOS ve Android üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

Football Manager Touch 2018, genişletilmiş maç öncesi kurulum ve medyanın ilgisi olmadan ligin tadını çıkarmanızı ve taktikler ve transferler gibi temel kısımlara odaklanmanızı sağlar. Touch, "Anlık Sonuç" maç simülasyonu özelliğinin yardımıyla, menajerlerin sezonu hızla geçmesini sağlayarak dijital oyunun daha hızlı bir sürümünü sunar. Football Manager'ın, dünyanın en iyi futbolcularına ait güncel oyuncu verilerini içeren, dünyaca ünlü veri tabanının derinliğine ve gücüne sahip olacak ve transfer pazarına yoğunlaşabileceksiniz. Tüm dünyadan büyük takımların tümü ve şansınızı deneyeceğiniz 130'dan fazla lig mevcut. Taktik yaratıcı, bu sezon daha düzenli ve yenilenmiş durumda; böylece, futbola dair vizyonunuzu oluşturmanızı ve 2018 sezonu için yepyeni bir grafik motoru ve harika maç arayüzünden faydalanan ve büyük beğeni toplayan 3D motoruyla bu vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmenizi sağlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Space Hulk: Deathwing Enhanced Edition 22 Mayıs'ta Çıkacak IEM Sydney 2018 CS:GO Turnuvasına Davet Edilen Takımlar Belli Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız