Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager Touch 2018 Switch Versiyonu Çıktı

 
   Football Manager Touch 2018'in Switch versiyonu bugün itibariyle çıkış yaptı. Oyun Nintendo eShop üzerinde $39.99 fiyat ile satışta.
 

Football Manager Touch 2018, genişletilmiş maç öncesi kurulum ve medyanın ilgisi olmadan ligin tadını çıkarmanızı ve taktikler ve transferler gibi temel kısımlara odaklanmanızı sağlar. Touch, "Anlık Sonuç" maç simülasyonu özelliğinin yardımıyla, menajerlerin sezonu hızla geçmesini sağlayarak dijital oyunun daha hızlı bir sürümünü sunar. Football Manager'ın, dünyanın en iyi futbolcularına ait güncel oyuncu verilerini içeren, dünyaca ünlü veri tabanının derinliğine ve gücüne sahip olacak ve transfer pazarına yoğunlaşabileceksiniz. Tüm dünyadan büyük takımların tümü ve şansınızı deneyeceğiniz 130'dan fazla lig mevcut. Taktik yaratıcı, bu sezon daha düzenli ve yenilenmiş durumda; böylece, futbola dair vizyonunuzu oluşturmanızı ve 2018 sezonu için yepyeni bir grafik motoru ve harika maç arayüzünden faydalanan ve büyük beğeni toplayan 3D motoruyla bu vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmenizi sağlıyor.
 
MAÇ DENEYİMİ: Yepyeni bir grafik motoru ve şık maç arayüzü fikstürlerinizi hiç olmadığı gibi hayata geçiriyor
YENİLENEN OYUNCU ARAŞTIRMA: Oyuncu araştıramaya dair bu yeni ve kapsamlı yaklaşımla transfer pazarını hiç olmadığı kadar keşfedin.
TIP MERKEZİ: Teknik ekibinizin sunduğu daha derin bir analiz ve destek, sinir bozucu yaralanmalardan kaçınmanıza yardımcı olacak.
PAZARLIK GÜCÜ: Birçok yeni madde ve transfer seçeneği sayesinde büyük başarı olarak görülen anlaşmaları tamamlamanız için her zamankinden daha çok yol olacak.
YENİ OYUNCU ROLLERİ VE TAKTİKSEL GELİŞTİRMELER: Taktiksel gelişim artık hiç olmadığı kadar düzenli ve zayıf yönlerinizi ortaya çıkararak sizi güçlü yönlerinizi geliştirmeye yönlendiriyor. Her zamanki gibi, keşfedeceğiniz ve keyfini çıkaracağınız daha birçok yeni ilave ve yükseltmeler olacak!

 
   Football Manager Touch 2018 ayrıca PC, Mac, Linux, iOS ve Android üzerinde de ulaşılabilir durumda.

   Switch versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
God of War: E3 2016 vs. Final Sürümü Grafik Karşılaştırması Terraria: Otherworld İptal Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.4.2018 21:31:42

0
İyi güzel de keşke 1 sene önce Switch için çıkan port oyun dragon quest heroes 1-2 gelse :(( gelmiyor işte, bende Japon eshop hesabı açıp aldım :)) Japonca olması sorun değil çünkü aynı Zelda hyrule Warriors gibi kesmece oyun o yüzden almak isteyen hesap açıp gönül rahatlığıyla alsın, ben fazla ileri gittim aaa oynanıyor diye kalktım Nobunaga ambition taishi oyununu aldım 9500 Japon yeni (yaklaşık 360 tl) ve hüsrana uğradım :(( dil İngilizce olmadan oynamak imkansız Nobunaga oyununu :(( şimdi inşallah ilerde Avrupa’ya çıkarsa Switch için işte o güncelleme ile İngilizce de gelir para çöpe gitmez

BSC Misafiri

14.4.2018 13:39:08

0
Nintendo’ya çıkan oyunlar ucuz fiyat olmaz zaten, en pahalı oyunlar Nintendo versiyonları olur bu da beni çıldırtır zaten!!!

ReflexAction

14.4.2018 12:33:42

0
fiyatı üzdü

- The Stig -

13.4.2018 21:33:19

0
Güzel gelişme bunlar. Umarım bir gün akıllı telefonlarda touch moduna geçer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız