Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2021 Planlanandan Geç Çıkacak

 
Sports Interactive stüdyo direktörü Miles Jacobson, Football Manager serisinin yeni oyunları ile ilgili durum güncellemesi paylaştı.

Football Manager 2021 ve Football Manager 2021 Touch bu yıl içinde çıkışını gerçekleştirecek fakat corona virüsünün etkilerinden dolayı planlanandan geç çıkacaklar.
 
"Bugün, dünyadaki tüm sorunlara rağmen, bu sene içinde piyasaya sürülecek yeni Football Manager oyunları olacağını söyleyebilirim. Başlangıçta planladığımızdan daha geç bir vakitte piyasaya sunulacaklar ancak düşündüklerimizden farklı olsa da son derece güçlü özellik setlerine sahip olacaklar."
 
Ayrıca oyunlar bu yıl daha fazla platformda boy gösterecek.
 
"Oyunlarımız, bu sene içinde piyasaya çıktıklarında daha önce olmadığı kadar çok platformda ve mağazada mevcut olacak, ancak özellikler ve piyasaya çıkış tarihleri ile ilgili ayrıntılar hakkında konuşmamız için şu an biraz erken."
 
Miles Jacobson tarafından paylaşılan mesajın tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Football Manager 2020 SEGA Sports Interactive PC Mac Stadia Futbol Menajerlik Oyunu
Cyberpunk 2077 Betası için Gönderilen E-postalar Gerçek Değil 20XX, Barony ve Superbrothers: Sword & Sworcery EP Epic Games Store'da Ücretsiz

BSC Misafiri

30.7.2020 18:19:28

0
Pes,Fifa,FM bu üç oyun da DLC gibi her sene aynı şeyi yayınlıyorlar. Yazıları 1 font büyüt, şurayı mor yap, burayı sarı. Ciddi alternatif oyunlar çıkması gerek insanların yenilik görmesi için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2020
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız