Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2018'in Yeni Sağlık Merkezi Tanıtıldı

 
     Football Manager serisi her yıl olduğu gibi bu yıl da daha detaylı bir simülasyon olmaya devam ediyor. Son olarak Football Manager 2018'in sağlık merkezinin detayları yeni bir video eşliğinde tanıtıldı.
 
     FM 2018 ile birlikte sağlık merkezi hiç olmadığı kadar detaylı olacak. Oyuncularının sakatlıklarının ve form durumlarının ciddiyetini, sağlık ekibinizin raporlarını, oyuncuların sezonda veya belirli bir zaman diliminde ne kadar sakatlık geçirdiği ve toplam sürenin ne kadarında sakat kaldığı, doktorlarınızın spor bilimine ne kadar hakim olduğu, risk faktörleri ve tüm bu durumlarda yapabileceğiniz hamleler yeni videoda görücüye çıkıyor.
 
     Anlaşılan FM 2018 oyunculara gerçek bir teknik direktörlük deneyimi yaşatmak için elinden geleni yapacak ve bizi detaylara boğacak. Eski bir menajerlik sevdalısı olarak bu kadar detay benim bile gözümü korkutuyor. Yayınlanan yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer football manager sports interactive sega fm 2018 pc mac linux
Star Trek Online'dan Ücretsiz İçerikler Geldi Çin'den Kalkıp Championship Manager'da Yönettiği Takımı İngiltere'de Ziyaret Etti

Kurt.

20.10.2017 16:00:18

0
Bence oyunlarda detayların fazlalığı konsantrasyon dağıtıyor. Oyun dediğin biraz oyun gibi olmalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız