Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Firefall CEO'su Kovuldu Mu?

    
     Mark Ketner, World Of Warcraft, Diablo 2 ve Starcraft'da görev almış eski bir Blizzard çalışanı. Kurduğu Red5 firması ve tasarladığı Firefall MMO'su ile oldukça yüksek hedefler peşindeydi. Uzun zamandır geliştirilmekte olan Firefall, beta ve F2P olarak şu an piyasada ve olumsuz eleştiriler aldığı da söylenemez.
 
     Ancak, şirket içi çalışanlara gönderilen bir mailde, "Mark Ketner'in hem firmadan ve hem de CEO görevinden 'derhal geçerli olmak üzere' ayrıldığı, Red5 adına hiçbir yetkisinin kalmadığı, bu kararın Yönetim Kurulu tarafından alındığı" bildirildi.
 
     Bu kararın nedeninin oyunun uzayan beta aşaması olduğu iddia ediliyor. Glassdoor.com'da paylaşılan şu yazı da konuyu açıklıyor gibi:
 
    "...Red5'da 3 yıl tam zamanlı çalıştım. Bütün olumsuzluklarına rağmen, firmada işine tutkuyla bağlı insanlar var. Ancak yönetim kısmı tam bir felaket. CEO sık sık aylar boyu ortadan kayboluyor. Doğru dürüst bir uzun vadeli planlama yok. Birdenbire üzerinde çalıştığınız iş iptal edilip başka bir işe atanıyorsunuz. 100 kişiden fazla çalışanı var ama İnsan Kaynakları departmanı yok. Yöneticilerin fikirlerine karşı çıkarsanız, anında kapı dışarı ediliyorsunuz.."

Bu haberin bağlantısı
URL
Firefall FPS TPS MMO Red 5 Studios f2p free to play
EA'ya İki Dava Daha DKC: Tropical Freeze'den Yepyeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

22.12.2013 18:26:49

0
bu sorumsuzlukta bır adamsa yenı bır studya acar ordanda kovulur

BSC Misafiri

22.12.2013 03:00:39

0
Aynen aynen !! tpg'ler !?! hep öyle :))

Guest-BB2CECC18

22.12.2013 02:28:29

0
Firefall'ı ben hiç beğenmedim.Defiance'te öyle.Tpg bakış açısı hiç güzel değil bence.Birde uçma kaçma eklenince sinir bozucu bir hal alıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Firefall
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız