Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy'nin Yaratıcısı, Yeni Oyununu Haftaya Gösterecek


     Final Fantasy serisinin yaratıcısı ve Blue Dragon ve Lost Odyssey gibi yapımları yapan Mistwalker'ın kurucularından olan Hironobu Sakaguchi, yeni oyununun önümüzdeki hafta ortaya çıkacağını duyurdu.
 
     Önümüzdeki hafta çarşamba günü Japan Expo'da, kariyeri hakkında konuşacağını ve yeni projesinim duyurusunu yapacağını söyleyen Sakaguchi, özellikle JRPG sevenleri heyecana boğsa da, heyecanımızı kıran önemli bir nokta var. Japan Expo'nun sitesinde, Gravity Europe ve Mistwalker'ın isimleri yan yana bulunuyor.
 
      Gravity Europe'u Ragnarok Online gibi tarayıcı veya mobil tabanlı oyunlarıyla tanıyoruz. Yani Sakaguchi'nin yeni yapımı mobil odaklı olabilir. Ayrıca yakın zamanda Mistwalker'ın Terra Battle ismini satın aldığını görüyoruz. Oyunun ismi şimdiden ortaya çıkmış olabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
terra battle Hironobu Sakaguchi final fantasy japan expo gravity europe
Destiny, Aşırı Kan ve Argodan Olabildiğince Uzak Super Smash Bros'a Özel GameCube Kontrolcüsü Ön Siparişte

BSC Misafiri

27.6.2014 12:00:02

+2
Merhaba arkadaşlar. Habere ufak bir ekleme yapma gereği duydum. MistWalker stüdyosu zaten 1.5 yıl önce tamamı ile Android ve IOS tabanlı bir firma haline geldi. Kendi Web sitelerine göz attığınızda zaten açıklama ve başlıklardan bu anlaşılıyor. Firmanın son oyunu Nintendo Wii için The Last Story olmuştu. Sakaguchi Final Fantasy serisini yaratan efsane insan olduğu için yeni kurdukları stüdyo'yu hep düzenli şekilde takip ederim. Hem IOS hem Android için bir iki yapım denediler ama pek başarılı olmadı. Blade runner en son denedikleri IOS oyunuydu. Party Wave'i bunun dışında tutuyorum çünkü Party Wave F2P bir oyun olarak yayınlanmıştı. Yani sayın editörümüzün dediği gibi boşuna heyecan yapmamakta ama ufakta olsa beklenti içinde bulunmakta fayda var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız