Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy'nin Yaratıcısı Nintendo Switch'e Oyun Geliştirmek İstiyor


     Final Fantasy serisinin yaratıcısı olan ve şu an kendisine ait Mistwalker stüdyosunun başında bulunan Hironobu Sakaguchi, Switch'e oyun geliştirmeye meraklı görünüyor.

     Xbox 360'da Blue Dragon ve Lost Odyssey'i geliştiren, Xenogears, The Last Stroy ve Super Mario RPG gibi oyunlarda imzası bulunan Sakaguchi şu an mobil platformlar için Terra Batle isimli bir oyun serisi üzerinde çalışıyor. Ancak gelecekle ilgili daha farklı planları var.

     "Kim bilir, belki bir zaman sonra tekrardan konsollar için oyun geliştirmek isterim. Şu an ekibimle birlikte Terra Battle 3 için çalışıyoruz ve bence konsola çok uygun bir yapısı var. Yalnızca şu an mobil platforma fazlasıyla ağırlık vermiş durumdayız ama bu demek değil ki konsolları tamamen ardımızda bıraktık. Tüm bunların üstüne, Nintendo Switch oyun geliştirme adına çok iyi bir donanım" diyen Sakaguchi'nin ne zaman bu yönde bir çalışma yapacağı bilinmiyor. Ama referanslarını düşünürsek yapacağı işlerin merakla beklenmesi gayet doğal.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vgculturehq Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Phantom Breaker'ın Switch Sürümü İçin Çıkış Videosu Yayınlandı Yeni Nesil Konsollar Önceki Nesilden Daha Yüksek Satış Rakamlarında

Uchigatana

4.12.2017 18:47:10

0
Geliştirmek istiyorsa anlaşın geliştirsin.Adam haber yollamış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız