Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy X Satışları 20,8 Milyonu Aştı

 
 
Square Enix, Final Fantasy X ve Final Fantasy X-2'yi içeren Final Fantasy X serisinin dünya çapındaki satışlarının Eylül 2021 itibarıyla 20,8 milyon adeti aştığını doğruladı. Ekim 2013'te Square Enix, serinin 14 milyondan fazla kopya sattığını açıklamıştı.
 
FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster, çok daha detaylı bir şekilde hazırlanan karakter, canavar ve ortam grafikleri daha zengin ve daha yoğun bir görsel FINAL FANTASY deneyimi sunuyor.
 
HD koleksiyonun diğer yeni özellikleri arasında gelişmiş grafikler, PlayStation 3 ve PlayStation Vita sürümleri arasında eksiksiz kaydetme fonksiyonu ve FINAL FANTASY X’daki orijinal ve yeniden düzenlenmiş müzikler arasında geçiş yapma olanağı bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy X | X-2 HD Remaster jrpg hikaye rpg rol yapma oyunu sıra tabanlı
Romero Games, UE5 ile Geliştirilen FPS Nişancı Oyunu için işe Alım Yapıyor Yu-Gi-Oh! Cross Duel için Ön Kayıtlar Açıldı

mehmetalpertr

20.7.2022 19:40:08

0
Final Fantasy serisinin bozulmaya başladığı oyunlardan birisidir. Summon'ları sadece bir karaktere vermek, sonra da onlarla karakter gibi dövüşmek gibi saçma sapan şeylerin denendiği oyundur. 10-2 yi geçtim zaten. Dans ederek adam döven kızlar vs vs. yine de 13 serisi ve 15 zımbırtısından iyidir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy X | X-2 HD Remaster ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız