Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XVI için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

 
 
Sony Interactive Entertainment, Square Enix ile yaptığı iş birliği kapsamında aksiyon rol yapma macera oyunu Final Fantasy XVI'ya odaklanan 25 dakikalık bir State of Play sunumu yayınladı. Bu kapsamda oyuna ait çeşitli detaylar ve ekran görüntüleri sunuldu.
 
Final Fantasy 16'nın seriye yeni bir soluk getirmesi planlanıyor 
 
 
 
22 Haziran'da PlayStation 5 için çıkış yapacak Final Fantasy XVI ile beraber oyunculara üst düzey bir savaş ve aksiyon deneyiminin sunulması hedefleniyor. Seriye yeni bir bakış getirecek olan yeni oyunun 35-40 saat süreceği belirtiliyor. 
 
Öte yandan oyunun satın alabileceğiniz iki farklı sürümü bulunuyor ve bu sürümler arasında Standart ve Deluxe Edition yer alıyor. Her sürümün kendine ait içerikleri ve bonusları bulunuyor.   
 
PlayStation 5 için çıkış yapacak aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy XVI, 6 ay süreyle konsola özel olacak. Daha sonraki süreçte ise diğer platformlara gelebilir.
 
Final Fantasy XVI - State of Play etkinliği
 
 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy XVI Square Enix Creative Business Unit III PS5 PC
Exoprimal'ın tam oyun içeriği belli oldu: Tüm detaylar açıklandı Sony, bulut oyunlarına yönelik büyük bir adım atmaya hazırlanıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.4.2023 14:00:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 İyi bari bu sene Oyun kıtlığından kurtulucaz bu gidişle. Starwars Jedi Survivor Diablo 4 FF XVI Birde üstüne Spiderman 2 de çıkarsa tamam bu sene baya Oynayacak oyun var. Hogwarts Legacy ve Residant Evil 4 Remake le açtık sezonu.:)
Hepsini alacak kadar kodomansın demek ki..

Yanfo

16.4.2023 11:58:42

0
gerçek ff bu değil! :p

aykut291

16.4.2023 07:57:19

0
İyi bari bu sene Oyun kıtlığından kurtulucaz bu gidişle. Starwars Jedi Survivor Diablo 4 FF XVI Birde üstüne Spiderman 2 de çıkarsa tamam bu sene baya Oynayacak oyun var. Hogwarts Legacy ve Residant Evil 4 Remake le açtık sezonu.:)

Umit_22

15.4.2023 23:12:29

+1
Kombat yaparken kendi karakterini ve düşmanlarını ışık süzmelerinden parçacık efektlerinden göremiyorsun. Sıcarkenn bile ışıklı sıcıyorlar. Ayrıca "boss un hacmi ve boyutu logaritmik artınca daha ihtişamlı olur" mantığını bu japonlar nereden almışlar? Aga boss un ayak parmağı ile kapışmak cidden sıkıcı ve berbat bir şey. Souls serisinde de en sıkıcı bosslar aşırı dev boyuttaki bosslardı. Çünkü o bosslarla değil bossların ayaklarıyla savaşıyorduk. Ama bizi en zorlayan ve en keyifli boss ise bizim boyutlarımızdaki MALENIA BLADE OF MIQUELLA'dır. Yani demem o ki, aga şu her yerinden ışık çıkarmayı azaltın ve bossların boyutunu mümkün mertebe küçük tutun.

Krone

15.4.2023 20:56:25

0
Bu yılın favorilerinden biri olacak belli. Zelda ve Spiderman ile birlikte GoTY adayı bile olabilir.

Deswaaa

15.4.2023 19:17:13

0
State of play şov yaptılar resmen harika görünüyor pre order bastım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız