Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Versus 13 İptal mi Edildi?


     2006 yılında Fabula Nova Crystallis başlığı altında duyurulan oyunlardan biri olan Final Fantasy Versus 13 için bugün üzücü bir haber geldi. Yayılan bu dedikoduya göre Final Fantasy Versus 13 iptal edildi.
 
     Kotaku sitesinde yayınlanan habere göre Square Enix duyurusunu yapmasa da geçtiğimiz haftalarda Final Fantasy Versus 13'ü resmen iptal etmiş. Geliştirme ekibi ve firmanın bu durumdan dolayı üzgün olduğu da gelen haberler arasında yer alıyor. Bu haberde asıl ilginç olan nokta ise firmanın resmi olarak bu açıklamayı yapmayacağı ve oyunun yavaş yavaş unutulacağı olmuş. Çünkü Square Enix'in iptal duyurusu ile firma hisselerinde dalgalanma olabileceği belirtiliyor.
 
     Başka bir kaynağa göre ise Square Enix'in Versus 13'e harcadığı kaynağı farklı bir oyuna yansıtacağını belirtmiş. Bu oyun gene Final Fantasy serisine ait olacak ve oyunun FF XV olabileceği söyleniyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz dönemlerde Versus 13'ün Final Fantasy XV olarak gelebileceği de dedikodu olarak ortaya çıkmıştı.
 
     Sonuç olarak Final Fantasy Versus 13 üzerindeki belirsizlik hala sürüyor. 6 yılı aşkın bir süreyi deviren oyun Final Fantasy severler için de oldukça önemli bir yere sahip. Çünkü kan kaybeden serinin hayranları, ana dinamikleri benimsemesi nedeniyle Versus 13'ten oldukça umutlu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix
Ubisoft Gelirlerinin Sadece % 4'ü 3DS Ve Vita'dan Resident Evil 6 İçin 3 Yeni Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hyems

22.7.2012 04:24:23

0
Belki önümüzdeki nesilde çıkartırlar? FF XIII ve 2. oyun güzel gidiyor.

BSC Misafiri

21.7.2012 10:04:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: SoraBladeXIII Saçmalık..Tetsuya Nomura önceden oyunun yüzde 90'nın dan fazlasının tamamlandığını,hatta sadece seslendirmelerin kaldığını söylemişti.Hazır olan oyunu hangi akla hizmet iptal etsinler ki?Bence tamamiyle dedikodu..Koskoca ekibi 6 sene boş yere mi çalıştırdılar?
Yalnızca PS3'e çıkarmamak için FF XV olarak farklı bir oyunmuş gibi çıkartmak ve 360'a da çıkarıp daha çok para kazanma amacıyla FF vs 13'ü iptal etmiş olabilir, SE. SE'ye zaten artık güven olmaz.

mgsmus

20.7.2012 23:20:20

0
Final Fantasy Versus XIII (??????????— ?????XIII Fainaru Fantaji Verusasu Satin?) was an upcoming action role-playing game[4], but was cancelled on July 20, 2012. http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Fantasy_Versus_XIII Evet arkadaşlar, Wikipedia'da bugün (20 Tem) yapılan düzeltme ile sanırım iptal olduğu da kesinleşmiş oldu. Her ne kadar tüm oyunlarını sevsem de FF X'dan sonra gerçekten de büyük bir istekle beklediğim FF oyunu idi. Umarım haksız çıkarım.

resh_aykut

20.7.2012 21:13:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: SoraBladeXIII Saçmalık..Tetsuya Nomura önceden oyunun yüzde 90'nın dan fazlasının tamamlandığını,hatta sadece seslendirmelerin kaldığını söylemişti.Hazır olan oyunu hangi akla hizmet iptal etsinler ki?Bence tamamiyle dedikodu..Koskoca ekibi 6 sene boş yere mi çalıştırdılar?
Dostum yıllar geçtikçe böyle bir teori hakkında düşünmeye başlamıştım . Eğer square enix final fantasy versus 13 ün iptal edildiğini söyleseydi hisselerinde büyük bir düşme yaşayacaktı. Peki madem bu doğru oyun için harcanan paraya ne oldu ? Bence square enix şu an bu parayı bir firmaya verdi Final fantasy XV 'in Exc bir oyun olması için . Aklıma gelen ilk firma da Sony tabiki..

Rai-gy

20.7.2012 17:57:14

0
Saçmalık..Tetsuya Nomura önceden oyunun yüzde 90'nın dan fazlasının tamamlandığını,hatta sadece seslendirmelerin kaldığını söylemişti.Hazır olan oyunu hangi akla hizmet iptal etsinler ki?Bence tamamiyle dedikodu..Koskoca ekibi 6 sene boş yere mi çalıştırdılar?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız