Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII: The First Soldier'ın Hizmeti 11 Ocak 2023'te Sonlanıyor

 
 
Square Enix, oynaması ücretsiz battle royale oyunu Final Fantasy VII: The First Soldier'ın 11 Ocak 2023'te TSİ 11:00'de hizmetine son verileceğini duyurdu. Shinra Kredileri bugünden itibaren oyun içi mağazadan kaldırıldı ancak kalan Shinra Kredileri hizmet sona erene kadar kullanılabilir. 
 
Ekip bu durum hakkında şunları belirtti: "Size taze ve heyecan verici yeni içerikler sunmak istedik. Bununla beraber düzenli güncellemeler sunmak adına büyük çabalar sarf ettik. Buna rağmen umduğumuz ve hepinizin hak ettiği deneyimi sağlayamadık. Bu nedenle Final Fantasy VII: The First Soldier için hizmeti sonlandırma konusunda son derece zor bir karar verdik. Bu süre zarfında bizi desteklediğiniz için hepinize teşekkür etmek istiyoruz."
 
Final Fantasy VII: The First Soldier, 17 Kasım 2021'de App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için piyasaya sürüldü. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Bayonetta 3 için Viola Oynanış Videosu Yayınlandı PlayStation Plus Oyun Kataloğuna Ekim Ayında Gelecek Oyunlar Açıklandı

romedon

13.10.2022 12:07:49

0
oyun çok yeni çıktı ama 5 para etmezdi. Denediğimde hissiyatın bile 0 olduğunu gördüm. Sadece ismi ff olan bi pubg kötü replikası. Mobil oyun denilip ciddiye alınmıyor ama Arena breakout yapımcısı mobil oyunun nasıl olması gerektiğini çatır çatır gösterdi. Oyun globale çıksın, herles oyun nasıl yapılır öğrensin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII The First Soldier
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız