Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Yaz 2020'ye Ertelendi

 
Square Enix, 23 Ocak 2020'de çıkması planlanan Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition'ın çıkış tarihi Yaz 2020'ye erteledi.

Yaz 2020'de PlayStation 4, Switch, iOS ve Android cihazlar için çıkacak.
 
Square Enix erteleme ile ilgili olarak, "Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered'i duyurduğumuzdan bu yana çok sayıda teşvik edici pozitif yorum aldık ve ekipteki herkes bize şu ana kadar gösterdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyor."
 
"Bugün, oyunun çıkış tarihinin Yaz 2020'ye ertelendiğini duyuruyoruz. Geliştirici ekibin oyunda son ayarlamaları yaparak mümkün olan en iyi deneyimi sunması için onlara ekstra bir süre tanımaya karar verdik." 
 
İlk olarak 2003'te GameCube için çıkan Final Fantasy Crystal Chronicles'ın remastered versiyonu dört kişilik online multiplayer, cross-play sayesinde farklı platformlar arasında birlikte oynama, yeni zindanlar ve boss'lar, yeni eşyalar ve skin'ler, Yae tarafından hazırlanan “Kaze no Ne” ve “Hoshizukiyo” tema müzikleri, yeni anlatım ve yeni karakter seslendirmeleri gibi özellikler içerecek.
 
Güncellenmiş çıkış tarihi ile Tokyo Game Show 2019 fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Square Enix PlayStation 4 Switch iOS ve Android
Halo: The Master Chief Collection'ın PC'deki Çıkış Haftasında 3 Milyon Kişi Tarafından Oynandı Resident Evil Resistance Karakteri Martin Sandwich ile Tanışın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız